Takaisin artikkeleihin

Avoin tenure track professorin tehtävä, alana asuntosuunnittelu – haku auki 31.10. asti

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun arkkitehtuurin laitoksella on avoinna Professorin (tenure track) tehtävä, alana asuntosuunnittelu.

Professori johtaa asuntosuunnitelun opetuksen ja tutkimuksen Arkkitehtuurin laitoksella. Lisäksi professori on vastuullinen luennoitsijoiden ja muun opetushenkilökunnan ohjauksesta professuurin alalla. Professuurin keskipiste on uusien tulevaisuuden näkymien ja tiedon, sekä asuntosuunnitelun työkalujen ja menetelmien luominen. Kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja tieto asuntosuunnittelusta, yhteiskunnallisista vaikutuksista, kestävästä kehityksestä, asuinarkkitehtuurin historiasta ja nykyisistä asumiseen ja rakentamiseen liittyvistä kysymyksistä on tärkeä osa tehtävästä. Asuntosuunnittelun professori on myös aktiivinen yhteistyössä asuntoteollisuuden sekä alan järjestöjen kanssa.

Työ alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Professuuri on kokopäiväinen ja riippuen urapolun tasosta paikka on määräaikainen tai pysyvä. Haku on käynnissä 31.10.2020 asti.

Tarkempi kuvaus tehtävästä ja hakuohjeet löytyvät englanninkielisestä ilmoituksesta Aalto-yliopiston sivulta täältä.

Jaa tämä artikkeli