Lisäämme arkkitehtuurin ja kulttuuriperinnön arvostusta Suomessa

Tuotamme kestävästä tulevaisuudesta ja lähiympäristöstään kiinnostuneille kansalaisille sisältöjä ja tapahtumia, jotka vahvistavat rakennetusta ympäristöstä käytävää keskustelua.

Välitämme ajankohtaista, luotettavaa ja kaikille saatavilla olevaa tietoa ja helpotamme pääsyä suomalaisen arkkitehtuurin äärelle. Yksi keskeisistä keinoista tässä on verkkopalvelu Finnish Architecture Navigator. Tarjoamme medialle arkkitehtuuriin liittyviä juttuaiheita ja kumppaneillemme viestinnän asiantuntijapalveluita. Toimimme arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksen asiantuntijaverkostoissa ja osallistumme kumppanina kasvatushankkeisiin.

Kuva sisätilasta. Parvella kaksi ihmistä, maantasossa ihmisiä, jotka ovat tietokoneella.

Valokeilassa suomalaisen arkkitehtuurin tekijät

Archinfo julkaisee Valokeilassa-sarjaa, jossa ajankohtaiset arkkitehdit ja toimistot kertovat toimintaansa ohjaavista arvoista ja suunnitteluperiaatteistaan.

Tutustu Valokeilassa-sarjaan

Uusimmat arkkitehtuurin arvostuksen lisäämiseen liittyvät jutut

Kaikki artikkelit
Lapset rakentavat naruista sokkeloa lumisessa metsässä

Arkkitehtuurikasvatus

Suomi on arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksen pioneerimaa. Toimimme aktiivisesti arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksen verkostoissa ja kumppanina hankkeissa. Sivustoltamme löytyy kootusti tietoa arkkitehtuurikasvatuksesta Suomessa sekä arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksen opetusmateriaaleja.

Siirry kasvatuksen tietopankkiin