Suomen lippu liehuu vanhan rakennuksen seinään kiinnitetyssä lipputangossa.

Arkkitehtuurin ja muotoilun yhteinen festivaali juhlistaa hyvää suunnittelua

Ida Uotila / MFA

Helmikuun 3. liputetaan Alvar ja Aino Aallon ja suomalaisen arkkitehtuurin ja muotoilun puolesta. Liputuspäivän ympärillä vietettävät tapahtumapäivät juhlistavat arkkitehtuurin ja muotoilun merkitystä arjessamme ja juhlassamme.

Vuoden 2024 Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä vietettiin 1.–4. helmikuuta teemalla ‘Hyvässä tilassa’. Teemalla nostetaan esiin arkkitehtuurin ja muotoilun merkitys hyvinvoivan yhteiskunnan rakentamisessa.  

Löydät kaikki ArkMuoto-uutiset ja -tapahtumat tältä sivulta.

ArkMuoto 2024: Hyvässä tilassa -päätapahtuma järjestetään tiistaina 21. toukokuuta. Lakon vuoksi helmikuulta siirtynyt päätapahtuma järjestetään Helsingin Vuosaaressa yhteistyössä Kulttuurikeskus Vuotalon kanssa.

Koko iltapäivän mittaisen tapahtuman esityksissä ja puheenvuoroissa pohditaan erilaisista näkökulmista sitä, millaisia ovat hyvinvointia luovat tilat – sisätiloista rakennuksiin ja kaupunkeihin ja aina maapallon mittakaavaan saakka. Tänä vuonna painopisteenä on paikallisuus, ja ääneen pääsevät myös lapset, nuoret ja muut kaupunkilaiset. Lue lisää päätapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittatuminen päätapahtumaan

Liputuspäivä arkkitehtuurille ja muotoilulle

Alvar ja Aino Aallon ja suomalaisen arkkitehtuurin ja muotoilun liputuspäivä juhlistaa arkkitehtuurin ja muotoilun merkitystä hyvinvointivaltiomme rakentajina. Liputa sinäkin arkkitehtuurille ja muotoilulle Alvar Aallon syntymäpäivänä 3. helmikuuta!

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivistä vastaavat liputuspäiväesityksen tehneet organisaatiot Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo, Finnish Design Info, Alvar Aalto -säätiö, Ornamo, EMMA – Espoon modernin taiteen museo, Arkkitehtitoimistojen liitto ATL, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Rakennustietosäätiö RTS, Suomen maisema-arkkitehtiliitto MARK, AD-museo, Suomen arkkitehtuurimuseo, Designmuseo ja Sisustusarkkitehdit SIO sekä joukko muita yhdistyksiä ja paikallisia toimijoita. 

#ArkMuoto

Lue Arkkitehtuurin ja muotoilun päivistä

Lue kaikki uutiset ArkMuodosta

Haluatko kysyä Arkkitehtuurin ja muotoilun päivistä?

Henkilö istuu puisessa paternoster hississä ja hymyilee.

Paavo Foley

viestinnän ja tapahtumatuotannon koordinaattori

paavo.foley@archinfo.fi +358 44 974 6109 Lue lisää