Yhteystiedot

Miina Jutila

viestintäpäällikkö

+358 40 585 4135

miina.jutila@archinfo.fi

Lähetä viesti

Miina Jutila

Nainen, joka katsoo suoraan kameraan. Hänellä on valkoinen paita.

Linda Peltola

Miina vastaa Archinfon viestinnästä ja mediayhteyksistä ja toimii asiantuntijana kotimaisissa ja kansainvälisissä yhteistyöhankkeissa. Voit olla Miinaan yhteydessä kaikissa viestintään tai mediaan liittyvissä kysymyksissä.

Viestinnän suunnittelun, ohjaamisen ja tuottamisen lisäksi Miina vastaa Archinfon verkkosisällöistä, on mukana muun muassa Venetsian arkkitehtuuribiennaali -hankkeen tuotantotyöryhmässä ja vetää erilaisia Archinfon omia ja yhteistyöhankkeita. Uuden arkkitehtuuripoliittisen ohjelman ohjelmatyössä hän johti ministeriöiden asettaman työryhmän sihteeristöä. 

Utelias heittäytyminen on matkan varrella kuljettanut arkkitehdin useille rinnakkaisille reiteille Helsingistä Pariisiin ja rakennussuunnittelusta elokuvalavastuksen kautta graafiseen suunnitteluun, kirjoittamiseen ja toimittamiseen. Jo pitkään punakynä on ollut yksi arkkitehtuuriviestinnän asiantuntijan rakkaimpia työvälineitä. Vapaa-aikanaan Miina nauttii urbaanista lähimetsästään yhdessä australianpaimenkoiransa kanssa ja suunnittelee jatkuvasti joskus tulevaisuudessa toteutuvia pikku parannuksia 60-luvun alun taloonsa.