Takaisin artikkeleihin

CANactions School: haku Creating Homes for Tomorrow -ohjelmaan auki 2.2. asti

CANactions School matkaa neljään eurooppalaiseen kaupunkiin tutkimaan innovatiivisia ratkaisuja, joilla luodaan asuttavia naapurustoja. Havaintojen perusteella CANactions School kehittää lokaaleihin ja globaaleihin haasteisiin vastaavia strategioita, jotka ottavat huomioon niin tilalliset, taloudelliset, sosiaaliset kuin poliittiset toimenpiteet.

Creating Homes for Tomorrow -ohjelmassa tutkitaan asumista Amsterdamissa, Zürichissa ja Helsingissä – kaupungeissa, jotka ovat tunnettuja korkeasta asumisen tasosta. Ohjelman tarkoitus on selvittää kaupunkien asumisen hyvät käytännöt ja soveltaa niitä nopeasti kasvaneen Kiovan kaupungin asumista koskeviin haasteisiin.

Moduuleista koostuva ohjelma huipentuu Kiovassa järjestettävään työpajaan, joka on pakollinen kaikille osallistujille.

Jokaisessa työpajassa on enintään 30 osallistujaa, jotka ovat arkkitehtuurin, kaupunkisuunnittelun, sosiologian, politiikan tai kulttuurintutkimuksen, taide- tai media-alan jatko-opiskelijoita tai maisteriopiskelijoita

Ohjelman määräajat:

  • 2.2. Hakemusten palautus
  • 10.2.-12.2. Hakijat valitaan verkkohaastatteluihin
  • 14.2. Osallistujat valitaan

Helsingin työpaja järjestetään 21.–28.3. ja Kiovan 9.–16.5. Työpajat ovat englanninkielisiä ja maksavat 1200 euroa.

Ohjelman kumppaneita Helsingissä ovat Aalto yliopisto, helsinkizurich ja Helsingin kaupunki.

Lisätietoja ohjelmasta saatavilla CANactions Schoolin englanninkielisillä sivuilta täältä.

CANactions School järjestää jatko-opintoihin yhdistettäviä monitieteellisiä opetusohjelmia, koulutuksia ja työpajoja. Aiheisiin pureudutaan usein kaupunkitutkimuksen, kaupunkikehityksen ja strategisen tilallisen suunnittelun tutkimuskehysten kautta.