Takaisin artikkeleihin

CHART-pikakilpailu nuorille suunnittelijoille 30.4.–3.5.

Suuri joukko ihmisiä vanhan talon sisäpihalla

CHART Architecture -kilpailu käynnistyy 30. huhtikuuta. Nuoret arkkitehdit, suunnittelijat ja taiteilijat on kutsuttu osallistumaan kilpailuun ja esittelemään ideoita väliaikaisista paviljongeista. Kansainvälinen tuomaristo valitsee viisi finalistia, joille annetaan mahdollisuus toteuttaa projektinsa ja asettaa se esille 26.–29. elokuuta järjestettävän CHART-taidemessujen aikana Charlottenborgin pihoilla Kööpenhaminassa.

Kilpailussa haetaan villejä, mielikuvituksellisia ja uteliaita projekteja. Tiimejä kannustetaan löytämään uusia näkökulmia ottamalla monialaisen lähestymistavan arkkitehtuurin, suunnittelun ja myös niiden ulkopuolisten asioiden välillä. Osallistujia haastetaan tarkastelemaan sosiaalisen arkkitehtuurin ideaa ja arkkitehtuurin käyttämistä välineenä uusien spatiaalisten ja sosiaalisten kokemusten luomiseen.

CHART Architecture on 72 tunnin avoin kilpailu. Kilpailuun voivat osallistua jatko-opiskelijat ja viimeisen seitsemän vuoden aikana valmistuneet arkkitehdit, suunnittelijat ja taiteilijat sekä edellisen viiden vuoden aikana perustetut toimistot, jotka eivät ole vielä toteuttaneet suurempia rakennushankkeita. Kilpailun osallistujien täytyy joko asua tai olla koulutettuja Pohjoismaissa.

Kilpailu alkaa perjantaina 30. huhtikuuta ja päättyy 3. toukokuuta.

Lisätietoa tästä linkistä.

Jaa tämä artikkeli