Takaisin artikkeleihin

Fill This Space – arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön kesäkoulu

DL: 30.04.2023

Kaksi nuorta kävelevät peräkkäin levittäen käsiään.

Anni Koponen

Tänä kesänä Arkkitehtuurimuseo yhdessä You Tell Me -kollektiivin, Vantaan taidemuseo Artsin ja Espoon modernin taiteen museo EMMAn kanssa kutsuvat mukaan viisipäiväiseen kesäkouluun kaikki arkkitehtuurista ja rakennetusta ympäristöstä kiinnostuneet 16–20-vuotiaat.

Fill This Space -kesäkoulu on suunnattu kaikille arkkitehtuurista ja rakennetusta ympäristöstä kiinnostuneille 16–20-vuotiaille. Koulussa nuoret pääsevät pohtimaan rakennettuun ympäristöön liittyviä kysymyksiä yhdessä museoalan ja arkkitehtuurin ammattilaisten sekä arkkitehtiopiskelijoiden kanssa. Kesäkoulu on viisipäiväinen ja sen ohjelma suunnitellaan osallistujien toiveiden ja kiinnostusten mukaisesti.

Vuonna 2023 Arkkitehtuurimuseo järjestää kesäkoulut yhdessä You Tell Me -kollektiivin, Vantaan taidemuseo Artsin ja Espoon modernin taiteen museo EMMAn kanssa. Archinfo on toiminnassa mukana koulutuskumppanina.

Koulutoimintaa järjestetään suomeksi ja englanniksi, ja osallistuminen on maksutonta. Haku ensi kesän kouluihin on avoinna 30.4.2023 saakka. 

Lue lisää tästä linkistä.

Ilmoittaudu