Takaisin artikkeleihin

Kerro mielipiteesi tekijänoikeusjärjestöjen toiminnasta

""

Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore kartoittaa tekijänoikeusjärjestöjen toimintaa asiakkaiden näkökulmasta. Kyselyyn voi vastata 31.12.2020 saakka.

Tekijänoikeusjärjestöillä (APFI, Filmex, Gramex, Kopiosto, Kuvasto, Sanasto, Teosto) on tärkeä tehtävä tekijänoikeuskorvausten keräämisessä ja jakamisessa taiteilijoille ja oikeudenhaltijoille. Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore toteuttaa kyselyn, jossa selvitetään, kuinka läpinäkyvästi, osallistavasti, tasapuolisesti ja vastuullisesti tekijänoikeusjärjestöt toimivat asiakkaiden näkökulmasta.

Kysely on suunnattu taiteilijoille ja oikeudenhaltijoille, jotka ovat tai ovat olleet jonkin tekijänoikeusjärjestön asiakkaita ja jotka ovat saaneet mahdollisesti tekijänoikeuskorvauksia. Mielipiteenne ovat tärkeitä, jotta saamme tietoa tekijänoikeusjärjestöjen toiminnasta kehittämistarpeiden kartoittamiseksi.

Tutkimuksen tulokset julkaistaan raportissa vuonna 2021. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja tulokset raportoidaan siten, että yksittäistä vastaajaa ei voida tunnistaa. Vastaaminen vie aikaa noin 5–10 minuuttia.

Voit vastata kyselyyn 31.12.2020 asti tästä linkistä.

Jaa tämä artikkeli