Takaisin artikkeleihin

Seinät kertovat? -seminaarissa keskustellaan arkkitehtuurimedioista, pääpuhujana ArchDailyn James Taylor-Foster

SEINÄT KERTOVAT? Seminaari arkkitehtuuriviestinnästä ja -medioista 12.10. klo 16:30–19:30 Rakennustieto, Malminkatu 16 A, 8. kerros Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun merkitys ihmisten jokapäiväisessä elämässä on valtaisa. Miten tämä näkyy mediassa?Tervetuloa tapaamaan media-alan asiantuntijoita ja keskustelemaan arkkitehtuuriviestinnän muutoksista!Seinät kertovat -seminaarissa pureudutaan arkkitehtuuriviestinnän tapoihin ja medioihin sekä niiden kehitykseen ja mahdollisuuksiin. Miten arkkitehtuuri näkyy yhteiskunnassa? Voivatko arkkitehdit viestiä työstään paremmin? Miten arkkitehtuuriviestinnän kanavia voitaisiin kehittää?Erilaisia medioita edustavat puhujat kertovat kokemuksistaan ja antavat arkkitehdeille käytännön vinkkejä paremman näkyvyyden saamiseksi töilleen.
Puhujat
James Taylor-Foster / ArchDailyn Eurooppa-vastaava Paula Holmila / kulttuuritoimittaja ja arkkitehtuurikriitikko, mm. Helsingin Sanomat Jorma Mukala / Arkkitehti-lehden päätoimittaja Ida Kukkapuro / design-viestinnän moniottelijaKeskustelua ohjaa Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen toiminnanjohtaja Hanna Harris.
Ohjelma
16:30 Ovet avautuvat, seurustelua lasillisen ääressä 17:00 Seminaarin avaus ja alustukset sekä paneelikeskustelu 19:00 YhteenvetoTapahtuman järjestää Opiskelija-SAFA yhdessä Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen kanssa, ja se toteutetaan osana vuoden 2017 Arkkitehtiopiskelijapäivien oheisohjelmaa.Tapahtumaan on vapaa pääsy.Tapahtuma Facebookissa