Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Jyväskylän yliopiston päärakennus
Jyväskylä / verkossa

Järjestäjä

Alvar Aalto -akatemia, Alvar Aalto -säätiö, Jyväskylän kaupunki

16. Alvar Aalto -symposium: Arkkitehtuurin painoarvo

Kuvituskuva tapahtumalle

Alvar Aalto-säätiö

Globaalien ääri-ilmiöiden aika on nyt. Mikä on arkkitehtuurin ja suunnittelijan rooli ympäristökriisien, katastrofien ja politiisen kuohunnan keskellä? Mikä on arkkitehtuurin painoarvo, kun vaa'assa on koko planeetan tulevaisuus? Kuudestoista Alvar Aalto -symposium järjestetään 22.-23.8.2024 Jyväskylässä ja verkossa.

Englanninkielisistä esityksistä koostuva symposium kestää kaksi päivää, joiden aikana käsitellään kolmea teemaa: ENVIRONMENT (ympäristö), RESOURCES (resurssit) ja ARCHITECTURE (arkkitehtuuri). Symposiumiin osallistuu kansainvälisiä ja kotimaisia huippuesiintyjiä, ja ohjelmistossa on luvassa muun muuassa keskusteluja, verkottumista, oheisohjelmaa sekä Aallon arkkitehtuuria upean järviluonnon keskellä. Tapahtuman tuottaa Alvar Aalto -akatemia ja Alvar Aalto -säätiö yhteistyössä Jyväskylän kaupungin sekä muiden kumppanien kanssa.

Symposiumin yhteydessä jaetaan myös Alvar Aalto -mitali. Viidennentoista mitalistin näyttely on avoinna Aalto2-museokeskuksessa vuoden 2024 loppuun asti. Kansainvälisesti arvostetun arkkitehtuurin palkinnon myöntävät Alvar Aalto -säätiö, Arkkitehtuurimuseo ja Designmuseo, Rakennustaiteen seura, Suomen Arkkitehtiliitto ja Helsingin kaupunki. 

Lisätietoja tapahtumasta ja lipuista löytyy tästä linkistä.  

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

ATL Meet 2024: Architects and Leadership

04.09.2024–05.09.2024

Symposium: Färsaarten Nordic House 40 vuotta

18.09.2024 09:00–17:00