Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Verkossa

Järjestäjä

Aalto-yliopisto ja Arkkitehtuurimuseo

Architecture Speaks: Moa Andrén ja Tove Fogelström

Kaksi naista katsovat kameraan

Moa Andren ja Tove Fogelstrom

Aalto-yliopiston ja Arkkitehtuurimuseon kansainvälinen luentosarja kiinnittää tänä vuonna huomiota arkkitehdin rooliin yhteiskunnassa. Toisen luennon pitävät Moa Andrén ja Tove Fogelström Andrén Fogelström -toimistosta.

Ruotsalaisten Moa Andrénin ja Tove Fogelströmin tavoitteena on tehdä maailmasta kauniimpi. Heidän syvälliset sitoutumisensa, ammattitaitonsa ja luovat ajatusmaailmansa mahdollistavat hedelmällisen kumppanuuden eri tahojen kanssa aina yksittäisistä asiakkaista rakennusliikkeisiin. Kaksikko on perustanut heidän nimiään kantavan toimiston, joka toteuttaa projekteja eri mittakaavoissa. Kasvava arkkitehtitoimisto puolustaa tutkivaa ja nykyaikaista arkkitehtuuria, joka on hyvin harkittua suhteessa asiakkaan toiveisiin ja paikan olosuhteisiin, kiinnittäen samalla huomiota yksityiskohtiin ja materiaalivalintoihin.

“Ruotsalaisen toimiston Andrén Fogelström:in perustajat Moa Andrén ja Tove Fogelström kertovat uudessa manifestissaan arkkitehtuurin roolista unelmien herättäjänä. Andrén Fogelströmin toteutuneissa projekteissa kiinnittää huomiota kauniiseen puumateriaalin käyttöön ja detaljien kirkkauteen”, kuvailee Architecture Speaks! -luentosarjan kuraattori Jenni Reuter.

Aalto-yliopiston ja Arkkitehtuurimuseon yhteinen Architecture Speaks! -luentosarja on esitellyt arkkitehtuurin ajankohtaisia ilmiöitä jo yhdeksän vuoden ajan. Luentosarjan 9. kaudella kuullaan kuuden arkkitehdin tai arkkitehtiryhmän luennot.

Tapahtuma järjestetään Zoom-verkkoluentona, ja se vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Tutustu luentosarjan muihin osiin tästä.