Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

Finnish Design Info, Archinfo, Fashion Finland

Linkki tapahtumaan

Design in the (Non)Material World

Designinthe

Voisimmeko suunnitella parempaa huomista vähemmillä resursseilla? Minkä on muututtava, jotta voisimme vähentää kulutusta rajusti ilmastokriisin aikana? Mitä tämä tarkoittaa arkkitehtuurin, muodin ja muotoilun tulevaisuudelle? Ovatko ne osa ongelmaa – vai ratkaisua?

Perehdymme aiheeseen webinaarissa 9. joulukuuta klo 9-10.30, joka lähetetään suorana lähetyksenä Designmuseon "Mitä jos?" -näyttelystä.

Tilaisuuden alustaa Finnish Design Infon projektipäällikkö Katja Lindroos.

Webinaarissa kuullaan myös Oskar Korkmania, joka toimii tutkijana kansainvälisessä, kuluttajien asenteita ja käyttäytymistä lähitulevaisuudessa kartoittavassa Stuff in Flux 2 -tutkimushankkeessa.

Asiantuntijapaneeliin osallistuu arkkitehtuurin, muodin ja muotoilun alojen inspiroivia tutkijoita ja luennoitsijoita, kuten İdil Gaziulusoy Aalto-yliopistosta ja Susanna Björklund LAB-ammattikorkeakoulusta.

Tapahtuma on avoin kaikille. Linkki tilaisuuteen on tässä, mutta voit myös ilmoittautua tapahtumaan, jolloin linkki toimitetaan sähköpostitse – ilmoittautuminen tästä.

Webinaari on osa Archinfon, Finnish Design Infon ja Fashion Finlandin kanssa järjestettävää tapahtumasarjaa, jonka tavoitteena on tuoda esiin arkkitehtuurin, muodin ja muotoilun yhtäläisyyksiä ja synergioita.

Lue lisää tapahtumasta Finnish Design Infon sivuilta tästä linkistä. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Apoli-päivä 2023

29.09.2023 13:00–16:00