Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

verkossa
Suomi

New European Bauhaus goes into the Woods

Tapahtuman banneri

Uusi eurooppalainen Bauhaus menee metsään, kun Suomi isännöi 24.11. järjestettävää korkean tason keskustelutilaisuutta liittyen hiilineutraalin rakentamisen ja puuarkkitehtuurin tulevaisuuteen. Osallistu mukaan verkossa!

Miten metsät voivat toimia resurssina kestävälle rakentamiselle ja ylläpitää samalla luontodiversiteettiä sekä toimia tärkeinä hiilinieluina? Minkälainen on tulevaisuuden arkkitehtuurin ja muotoilun suhde luontoon?

Pääministeri Sanna Marinin vieraiksi Into the Woods -tapahtumaan saapuvat Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen, ympäristöasioista vastaava komissaari Virginijus Sinkevičius, Viron pääministeri Kaja Kallas ja Ruotsin varapääministeri Ebba Busch.

Suomalaisministereistä tapahtumaan osallistuvat myös ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo ja maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvinen. Päättäjien ohella koolla on tutkijoita sekä arkkitehtuurin ja rakentamisen asiantuntijoita.


Avauskeskustelun jälkeen käydään kolme rinnakkaista paneelikeskustelua. Tapahtuman keynote-puheenvuoron pitää professori Hans Joachim Schellnhuber, yksi tämän hetken kansainvälisesti arvostetuimmista ilmastotutkijoista.

Into the Woods -tapahtuma on osa Uusi eurooppalainen Bauhaus -aloitetta, jonka tavoitteena on edistää rakennetun ympäristön kestävää kehitystä, osallisuutta ja kauneutta. Tapahtuman järjestää Suomen valtioneuvosto yhdessä Euroopan komission, Viron valtioneuvoston sekä Ruotsin valtioneuvoston kanssa.

Katso tarkemmat tiedot ja myöhemmin päivitettävä osallistumislinkki tästä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.