Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Tampere

TAD Week - Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikko

Astioita lehtikuvioidulla pöytäliinalla.

Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikko TAD Week tuo 30.9.–7.10. yhteen tuhansia ajankohtaisesta arkkitehtuurista, muotoilusta ja kaupunkikulttuurista kiinnostuneita ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia.

TAD Week on värikäs kattaus kiinnostavia, innostavia ja ajankohtaisia seminaareja, näyttelyitä ja työpajoja sekä ainutlaatuisia vierailukohteita ja avoimia ovia. Viikko huipentuu Architecture and Cities in Transition -seminaariin, jossa nähdään kansainvälisiä arkkitehtuurin huippunimiä ja alan suomalaisia vaikuttajia.

TAD Week juhlistaa 15. tapahtumavuottaan teemalla Elämänkaari. Teema kannustaa keskusteluun tuotteiden, rakennusten ja kaupunkien elinkaaresta sekä käyttäjäkokemuksista. Keskustelua käydään erilaisten ihmisten, kuten lasten ja vanhusten kokemusmaailmojen kautta. Tapahtumissa pohditaan, kuinka suunnitellaan käyttökelpoisia, kestäviä ja kauniita esineitä ja ympäristöjä huomioiden materiaalien elinkaari.

Tapahtumia järjestetään ympäri Tamperetta, mutta pääosin tapahtumat sijoittuvat ainutlaatuiselle Finlaysonin historialliselle alueelle. Tapahtumat ovat avoimia ja pääosin maksuttomia.

Ohjelma julkaistaan elokuussa. Lue lisää TAD Weekistä tästä linkistä (aukeaa uuteen välilehteen).

Jaa tämä tapahtuma

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Open House Helsinki 2024

16.05.2024–19.05.2024