Takaisin artikkeleihin

Arkkitehturin ja muotoilun päivien tapahtumahaku aukeaa 15. syyskuuta

Kaksi kullanväristä valaisinta roikkuu katosta ikkunan edessä puisen työtason päällä. Taustalla köynnöskasvi ja seinäkello.

Miina Jutila

Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä vietetään seuraavan kerran 1.–5.2.2023. Päivien teema julkistetaan ohjelmahaun yhteydessä.

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivien pääjärjestäjät kutsuvat alojen toimijat ideoimaan ja järjestämään tapahtumia valtakunnalliseen ohjelmistoon. Tapahtumat voivat olla keskustelutilaisuuksia, näyttelyitä, opastettuja kierroksia, työpajoja, elokuvaesityksiä – tai mitä vain rakennettuun ja muotoiltuun ympäristöömme liittyvää, kaikille avointa ohjelmaa.

Tapahtumahaku avataan 15. syyskuuta tällä sivustolla, jonne löytää myös osoitteella arkmuoto.fi. 

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivistä vastaavat Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo, Alvar Aalto -säätiö, Ornamo, EMMA – Espoon modernin taiteen museo, Arkkitehtitoimistojen liitto ATL, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Rakennustietosäätiö RTS, Suomen maisema-arkkitehtiliitto MARK, Arkkitehtuurimuseo, Designmuseo, Finnish Design Info ja Sisustusarkkitehdit SIO sekä joukko muita yhdistyksiä ja paikallisia toimijoita. Tapahtuma on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa.