Takaisin artikkeleihin

ATL rekrytoi uutta kehitysarkkitehtia – hae pian!

Kolme ihmistä kokoontuneena saman pöydän ääreen. Kaksi juo kahvia ja yksi kirjoittaa muistiinpanoja vihkoon.

kuva: ATL

Uskotko arkkitehtuurin merkittävään rooliin yhteiskunnassa? Näetkö itsesi arkkitehtitoimistokentällä edunvalvojan roolissa vahvistamassa toimistojen asemaa rakentamisessa ja laajemmin yhteiskunnassa? Oletko yhteistyökykyinen verkostoituja, kehittäjä ja hyvä tiimipelaaja ja kerryttänyt kokemusta suunnittelutyön lisäksi ehkä jo kunnalliseltakin puolelta?

Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL etsii pieneen, mutta vaikuttavaan porukkaansa vakituiseen työsuhteeseen kehitysarkkitehtiä nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä eteenpäin urallaan. Toimisto sijaitsee SAFAn ja Archinfon kanssa yhteisissä tiloissa loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Kampissa Malminkadulla. ATL:llä on kiva ja rento tiimi ja hyvät henkilöstöedut.

Nykyinen kehitysarkkitehti Tuula Tuomi, arkkitehti SAFA kertoo:
”Työ kehitysarkkitehtina on ollut vauhdikasta ja joka päivä erilaista. On palkitsevaa käsitellä ja ratkoa alan tärkeitä haasteita yhdessä kollegoiden ja monien yhteistyökumppaneiden kanssa. Käynnissä oleva MRL-uudistustyö tekee tulevasta vuodesta erityisen mielenkiintoisen! Lisäksi mukavaa uutta on olla mukana koordinoimassa ensimmäisen ATL Meet -kongressin valmistelua Turkuun syksylle 2021.”

Lisätietoja tehtävästä antaa:
kehitysarkkitehti Tuula Tuomi, puh. 040 776 0141 tai tuula.tuomi@atl.fi tai
toiminnanjohtaja Kalle Euro, puh. 046 600 0595 tai kalle.euro@atl.fi.

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostilla Kalle Eurolle kalle.euro@atl.fi.

Lisätietoja

Jaa tämä artikkeli