Takaisin artikkeleihin

Cité des Arts – Pariisin taiteilijakaupungin säätiön ateljeeasuntojen haku käynnissä 1.3.–31.3.

""

Pariisin taiteilijakaupungin säätiö julistaa kuva-, sävel- ja tanssitaiteilijoiden, muotoilijoiden sekä arkkitehtien haettavaksi yhdeksän ateljeeasuntoa Pariisin taiteilijakeskuksessa, Cité Internationale des Arts’issa, välille syyskuu 2020 – elokuu 2021. Valinnassa painotetaan työsuunnitelman laatua ja taiteilijan omaa motivaatiota.

Ateljeen vuokra yhdeltä henkilöltä on 481–653 € kuukaudessa, ja se määräytyy työskentelyjakson pituuden ja ateljeen koon mukaan. Ateljeet ovat 35/40 m² tai 25/27 m² studioita. Vuokra ja muut maksut tarkistetaan aina tammikuussa. Stipendiaatti vastaa itse maksuista koko siltä ajalta, joksi ateljee on myönnetty hänen käyttöönsä.

Lyhin yhtäjaksoinen työskentely Citéssä on 2 kuukautta, pisin vuosi (yleensä 3-6 kk), vain erityisestä syystä voi hakea 1 kuukautta oleskelua. Hakijoita kehotetaan huomioimaan suunnitelmassaan, että vierailun alkuun ja loppuun sisältyy aina siivouspäiviä, jolloin ateljeet eivät ole käytettävissä.

Pariisin taiteilijakaupungin säätiö on vuodesta 2019 alkaen tiivistänyt yhteistyötä Institut finlandais'n kanssa Pariisissa. Instituutti pyrkii tarjoamaan säätiön taiteilijoille erilaisia mahdollisuuksia verkostoitua paikallisten taide- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa. Lisätietoa yhteistyöstä hakulomakkeessa.

Lisätietoa säätiöstä, Citéstä ja tarkemmat tiedot vuokrista sekä sähköinen hakulomake ovat saatavilla säätiön sivuilla www.citedesarts.fi

Sähköinen hakulomake aukeaa 1.3.2020 ja on lähetettävä 31.3.2020 klo 16.00 mennessä.
Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Jaa tämä artikkeli