Takaisin artikkeleihin

EU:n liikkuvuustukiohjelman haku auki arkkitehdeille 15.1.–14.3.

""

EU:n liikkuvuustukiohjelma i-Portunus on jälleen käynnissä. Arkkitehtuurin ammattilaisten oma hakukierros päättyy 14. maaliskuuta.

Arkkitehtuurin ammattilaiset voivat hakea tukea matkaan, jonka tarkoituksena on kansainvälinen yhteistyö, residenssi tai muu ammatilliseen kehittymiseen tähtäävä toiminta. Toteuttamistapa voi olla fyysisen matkustamisen sijaan myös virtuaalinen tai näiden kahden yhdistelmä.

Liikkuvuusohjelma i-Portunusta rahoitetaan EU:n Luova Eurooppa -ohjelmasta, ja sillä testataan mallia EU-rahoitteisen liikkuvuustukiohjelman toteuttamiseksi kulttuurialalla. i-Portunuksen toteutuksesta vastaa Goethe-Institut partnereinaan Institut Français ja Izolyatsia. Jatkossa liikkuvuustuki on osa vuonna 2021 käynnistyvää Luova Eurooppa -ohjelmaa. Lisätietoja Luova Eurooppa -ohjelmasta tästä linkistä.

Infotilaisuus 19.1. klo 15

Opetushallituksen Luova Euroooppa -yhteyspiste järjestää 19.1. klo 15 webinaarin, jossa voit kuulla lisää i-Portunuksen tarjoamista mahdollisuuksista ja hakumenettelystä. Ohjelmaa esittelee Alan Quireyns Goethe-Institutista. Tilaisuuden kielet ovat suomi ja englanti. Tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsissa, lisätietoja tästä linkistä.

Ohjeet arkkitehtuurin ammattilaisten hakuun i-Portunuksen verkkosivuilla (linkki)
Lisätietoja liikkuvuustukiohjelma i-Portunuksesta (linkki)