Takaisin artikkeleihin

Goethe-institut Finnlandin kielikurssistipendit kulttuurialan ammattilaisille

Eri värisiä historiallisia taloja rivissä.

Jonas Denil / Unsplash

Goethe-Institut Finnland tarjoaa vuosittain Suomessa toimiville kulttuurialan ammattilaisille 1-2 stipendiä Goethe-Institutin saksan kielen kursseille Saksaan. Hakuaika vuodelle 2023 loppuu 7. lokakuuta 2022.

Haluatko tehdä yhteistyötä saksalaisella kielialueella toimivien kulttuurilaitosten kanssa tai oletko kiinnostunut verkostoitumaan Saksan kulttuurikentällä? Tai onko sinulla jo saksaa puhuvia yhteistyökumppaneita ja haluat parantaa saksantaitoasi?

Goethe-Institut Finnland tarjoaa vuosittain Suomessa toimiville kulttuurialan ammattilaisille 1-2 stipendiä Goethe-Institutin saksan kielen kursseille Saksaan. Jos hallitset jo saksan kielen alkeet ja toimit kulttuurialalla esimerkiksi tuottajana, taiteilijana, toimittajana tai kirjastoalan ammattilaisena, tässä voisi olla sinulle mahdollisuus parantaa kielitaitoasi ja Saksan kulttuurin tuntemustasi.

Kurssilla hiotaan saksantaitoja päivittäin, mutta aikaa jää niin tapaamisiin saksalaisen kulttuuriväen kanssa kuin kulttuuritilaisuuksiinkin. Monet stipendiaatit ovat solmineet oleskelunsa aikana kontakteja, jotka ovat poikineet mielenkiintoisia projekteja ja kansainvälistä yhteistyötä.

Katso lisätiedot ja hakuohjeet tästä linkistä. 

Jaa tämä artikkeli