Takaisin artikkeleihin

Hae residenssitaiteilijaksi päiväkoteihin ja leikkipuistoihin 12.10. mennessä

Taideraide etsii kuutta residenssitaiteilijaa varhaiskasvatuksen ja Annantalon yhteiseen taidehankkeeseen työskentelemään päiväkodeissa ja leikkipuistoissa.

Taiteilijan tehtävänä on tuoda taide lasten ja perheiden arjen ulottuville osallistamalla heidät yhteiseen tekemiseen. Taiteilijat vastaavat yhteistyössä varhaiskasvatuksen henkilökunnan kanssa toiminnan taiteellisen sisällön suunnittelusta, koordinoinnista ja toteuttamisesta varhaiskasvatusyksikössä ja kesällä leikkipuistoissa yhteistyössä lähialueen perhepäivähoidon kanssa. Tavoitteena on työllistää työttömiä taiteilijoita, monipuolistaa taiteilijoiden ammatillista osaamista ja verkostoitumista sekä parantaa työllistymismahdollisuuksia.

Residenssitaiteilijat varhaiskasvatuksessa –toiminnan tavoitteena on tuoda taidetta näkyväksi lasten arjessa Helsingissä ja kehittää ja löytää uusia taidelähtöisiä toimintamuotoja osana helsinkiläisten päiväkotien ja leikkipuistojen arkea ja henkilökunnan osaamista.

Tehtävät sopivat henkilölle, joka on kiinnostunut etsimään ja oppimaan uusia kulttuurikasvatuksen toimintamuotoja lasten ja perheiden kanssa ja josta myös ulkona tehtävä taide tuntuu mukavalta ajatukselta. Edellytyksenä tehtävän hoitamiseksi on soveltuva taiteenalan koulutus. Lisäksi Taideraide katsoo eduksi pedagogiset opinnot tai kokemuksen lasten kanssa tehtävästä työstä ja kielitaidon.

Lisätiedot residenssitaiteilijan tehtävästä

Hakuaika 14.9.–12.10.2020
Tehtävänimike: Residenssitaiteilija (6 kpl)
Yleistyöaika: 38 h 45 min/ vko (KVTES),
8 kk määräaikainen palkkatukitehtävä
Tehtäväkohtainen palkka: 2 500 €/kk
Tehtävä alkaa: 16.11.2020

Lisätietoja tehtävästä, edellytyksistä ja hakemuksesta löytyy Helsingin kaupungin sivulta täältä.

Jaa tämä artikkeli