Takaisin artikkeleihin

Hanna Harrisin kausi Archinfossa päättyy – toiminnanjohtajan tehtävää hoitaa siirtymäkauden ajan viestintäpäällikkö Miina Jutila

Archinfon seitsemän työntekijää toimiston aulassa iloisessa ryhmäkuvassa.

Hanna Harrisin läksiäisiä vietettiin 5.3.2020 Archinfon toimistolla Malminkadulla. kuva: Tuula Tuomi

Rekrytointi Archinfon uudeksi toiminnanjohtajaksi on käynnissä. Hanna Harris aloittaa Helsingin kaupungin designjohtajana 9.3.2020.

Arkkitehtuurin ja designin näkyväksi tekemiseen erikoistunut kaupunkitutkija Hanna Harris on johtanut Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon toimintaa vuodesta 2016. Näiden neljän vuoden aikana Archinfo on vakiinnuttanut paikkansa arkkitehtuurin alan toimijana, suomalaisen arkkitehtuurin kansainvälinen näkyvyys on lisääntynyt ja kotimaassa arkkitehtuurin yhteiskunnallinen vaikuttavuus on kasvanut.

”Olen hyvin kiitollinen loistavalle tiimillemme, taustayhteisöillemme ja yhteistyökumppaneillemme näistä neljästä vuodesta Archinfossa. Lähtöhetki on toki haikea – mutta samalla olen luottavaisin mielin tulevan suhteen. Suomalaisella arkkitehtuurilla on paljon annettavaa – tämä on näkynyt Archinfon arjessa kansainvälisen kiinnostuksen kasvuna arkkitehtiemme työtä kohtaan. Samoin lokakuussa valmistuva ehdotus uudeksi arkkitehtuuripoliittiseksi ohjelmaksi todistaa arkkitehtuurin strategisesta tärkeydestä yhteiskuntamme kehittämisessä”, sanoo Harris.

9.3.2020 alkaen siihen saakka, kun uusi toiminnanjohtaja on valittu ja aloittanut tehtävässään, Arkkitehtuurikeskus ry:n hallitus on nimittänyt Archinfon vt. toiminnanjohtajaksi arkkitehti Miina Jutilan. Jutila on vastannut Archinfon viestinnästä vuodesta 2017 lähtien. Siirtymäkaudeksi viestintätehtäviin ja Venetsian arkkitehtuuribiennaalihankkeeseen on palkattu osa-aikaista lisäapua. Archinfon henkilöstön yhteystiedot löytyvät täältä.

Jaa tämä artikkeli