Takaisin artikkeleihin

Luovan alan ammattilainen, osallistu kestävyyskyselyyn ja -webinaariin

Kestavyys webinaari scaled

Kestävyys on noussut kulttuurialalla ilmiöksi. Kesällä 2020 perustettu luovan kiertotalouden kehittämisyhdistys Creasus ry kokoaa ja jakaa tietoa luovilla aloilla tapahtuvasta kestävyystyöstä – uusista oivalluksista, kokeiluhankkeista ja parhaista käytännöistä. Tutustu Creasukseen nettisivuillamme!  

Vastaa Kestävät ratkaisut -nykytilakyselyyn Creasuksen ja Sitran yhteisessä Kestävät ratkaisut -hankkeessa kartoitamme luovien alojen nykytilaa ekologisesti kestävien tekojen, kokeilujen ja aloitteiden osalta. Kerro meille, mitä sinä tiedät tai pohdit juuri nyt aiheen tiimoilta.Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Tässä linkki! 

Vastaathan 20.10. mennessä. Keräämme vastaukset nimettöminä. Voit kertoa omasta alastasi ja roolistasi vapaamuotoisesti ja vastata vain niihin kysymyksiin, jotka koet työsi kannalta relevanteiksi.

Osallistu Ole osa luovaa ratkaisua -webinaariin

Edelläkävijöitä, ideoita ja inhimillisyyttä! Ole osa luovaa ratkaisua -webinaari on suunnattu luovien alojen tekijöille ja vaikuttajille. Kestävät ratkaisut kytevät eri puolilla kenttää. Creasuksen puhujavieraat tarjoavat oman näkökulmansa aiheeseen. Puheenvuorojen yhteydessä käydään myös avointa keskustelua.

Puhumassa ovat Veden vartija -elokuvaa tuottava Misha Jaari Bufosta, KEMUT-kestävyyshanketta koordinoiva musiikkialan monitoimija Anu Ahola, kestävän toiminnan edelläkävijä Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian, Kansainvälisten asioiden päällikkö Katarina Lindholm Tanssin Tiedotuskeskuksesta ja laulaja–lauluntekijä, terapeutti Iisa PajulaLue lisää tapahtumasivulta.

Tilaisuuden jälkipuoliskolla etsitään pienryhmissä vastauksia luovia tekijöitä askarruttaviin, kestävyyttä koskeviin kysymyksiin. Mikä esimerkiksi on aineellisen rooli osana aineettoman omaisuuden taloutta? Entä miten saavutamme meille tärkeät, kestävyyteen liittyvät tavoitteet? Tapahtuman päätteeksi puramme vielä yhdessä ryhmäkeskustelujen antia.

Kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma toteutetaan Zoomissa torstaina 22. lokakuuta klo 9.00–12.00. Zoom-linkki jaetaan Creasuksen tapahtumasivulla sekä Facebook-eventissä muutama päivää ennen webinaaria. Sitra on tapahtuman yhteistyökumppani.

Jaa tämä artikkeli