Takaisin artikkeleihin

Monialaisia oppimiskokonaisuuksia

1 2 MONIALAISET Henriikka Uotila Rikhardinkadun kirjasto scaled


Tilat, talot & kaupungit

Arkkitehtuurikoulu Arkin tuottama materiaali on laadittu tulostettavien A4-.pdf-korttien muotoon. Tehtävissä yhdistetään useita eri oppiaineita arkkitehtuurin avulla. Tilat, talot ja kaupungit kokonaisuuteen kuuluu aihealueittain johdantoarkit, tehtäväarkit ja niitä täydentävät apuarkit. Materiaali jakautuu kolmeen teemaan: arkkitehtuurin peruskäsitteet, asuminen ja kaupunki. Peruskoulun 1.–6.  luokille. Tutustu materiaaliin Arkin sivuilta tästä.


Tila2030.fi

Tila 2030 -materiaali vie viikon mittaiselle monialaiselle oppimispolulle rakennettuun ympäristöön. Selainpohjainen materiaali ei vaadi kirjautumista. Taustatarinassa on kuvitteellisen kunnan kirjastohankkeen toteutus, johon tarvitaan niin suunnittelun ja rakentamisen kuin kiinteistönhoidonkin näkemystä. Yläkouluille ja 2. asteen oppilaitoksille. Siirry verkkosivulle tästäTehdään kaupunkia! Arkkitehtuuri monialaisissa oppimiskokonaisuuksissa

Opinkirjon toimittamassa kirjassa mallinnetaan monialainen oppimiskokonaisuus, joka painottuu kaupunkisuunnitteluun ja etenee mukaillen arkkitehdin suunnitteluprosessia. Kirja sisältää tehtäväehdotuksia, asiantuntija-artikkeleita ja vinkkejä monialaisen oppimiskokonaisuuden rakentamiseen. Yläkouluille ja 2. asteen oppilaitoksille. Siirry lukemaan tästä. Painetun julkaisun voi myös tilata  sähköpostitse opinkirjo@opinkirjo.fi.