Takaisin artikkeleihin

Pariisin taiteilijakaupungin säätiön ateljeehaku avoinna 31.3. saakka

""

Haku Pariisin Cité international des artsin ateljeihin ajalle syyskuu 2019 – elokuu 2020 on käynnissä. Pariisin taiteilijakaupungin säätiön yhdeksän ateljeeasuntoa, kooltaan 25 m² ja 35/40 m², ovat haettavissa taiteelliseen työhön suomalaisille kuva-, sävel- ja tanssitaiteilijoille sekä muotoilijoille ja arkkitehdeille.

Pariisin keskustassa sijaitsevassa Cité international des arts -taiteilijakeskuksessa on yhteensä 326 ateljeeasuntoa 90 maan taiteilijoille. Keskuksen tarkoituksena on rohkaista kulttuurienväliseen vuorovaikutukseen taiteilijayhteisössä sekä tarjota alusta toisten ammatinharjoittajien ja oman yleisön kohtaamiseen.

Taiteilijoiden valinnassa painotetaan työsuunnitelman laatua ja taiteilijan omaa motivaatiota. Pariisin taiteilijakaupungin säätiö tiivistää toimintavuosina 2019–20 yhteistyötä Pariisin Institut finlandais’n kanssa, ja instituutti tarjoaa säätiön taiteilijoille mahdollisuuden esitellä taiteellista työtään osana instituutin IF Talks -keskustelusarjaa.

Sähköinen hakulomake on lähetettävä 31.3.2019 klo 16.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Hakutiedustelut info@citedesarts.fi sekä arkisin klo 9–15 säätiön sihteeri Sera Syvänen, p. 040 7073 700.

Lisätietoja ja sähköinen hakulomake löytyvät Cité des Artsin sivustolta täältä.

Lisätietoja (englanniksi) Cité internationale des artsista löytyy Cité arts Parisin sivuilta täältä.