Takaisin artikkeleihin

Seinäjoen kaupunki hakee julkisen taiteen koordinaattoria

DL: 09.10.2022

Yksityiskohta rakennuksen seinästä.

Lance Anderson / Unsplash

Seinäjoen kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen julkisen taiteen koordinaattoria. Kaupunki etsii ammattilaista, jolla on kokemusta julkisen taiteen hankkeista ja innostusta kehittää julkista taidetta Seinäjoella.

Julkisen taiteen koordinaattorina toimit taideasiantuntijana rakennushankkeiden työryhmissä sekä suunnittelet ja edistät uusia jo käynnissä olevia taidehankkeita. Keskeisiä työtehtäviä ovat hankkeiden koordinointi, niistä viestiminen ja monialaisen yhteistyön sujuvoittaminen. Julkinen taide kuuluu Seinäjoella pääosin kaupungin taidekokoelmaan. Koordinaattorina sinulla on myös kokoelman ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalle katsotaan eduksi museoalan opinnot tai muun osaamisen kokoelmatyön parissa sekä talonrakennuksen, yhdyskuntatekniikan ja kaavoituksen prosessien tuntemuksen.

Julkisen taiteen koordinaattori tulee osaksi Seinäjoen taidehallin tiimiä ja työpiste sijaitsee upeassa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää pääasiassa Seinäjoella paikan päällä työskentelyä.

Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet tästä linkistä. Jätäthän hakemuksesi 9.10.2022 mennessä.

Jaa tämä artikkeli