Takaisin artikkeleihin

Suomen Viron-instituutti etsii ohjelmapäällikköä Tallinnaan – hae 26.4. mennessä

""

Suomen Viron-instituutti hakee Suomesta lähetettävää ohjelmapäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen Tallinnaan 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan kolmen vuoden ajaksi. Tehtävään nimitystä voidaan jatkaa enintään kahdella vuodella.

Ohjelmapäällikkö vastaa instituutin kulttuurihankkeiden suunnittelusta ja läpiviemisestä, mukaan lukien projektinhallinta sekä sisältöjen ideointi ja tapahtumien tuotanto. Ohjelmapäällikkö kartoittaa uusia yhteistyömahdollisuuksia sekä osallistuu rahoituksen hankintaan ja viestintään. Ohjelmapäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä koko suomalais-virolaisen työyhteisön kanssa.

Ohjelmapäälliköltä edellytetään suomalaisen taide- ja kulttuurikentän tuntemusta, itsenäistä ja aloitteellista projektinhallintaa, kokemusta projektien budjetoinnista ja/tai rahoituksen hankinnasta sekä osaamista tuotannollisista tehtävistä. Tehtävään valittavalta edellytämme ideoivaa työotetta, hyvää sisältöosaamista sekä järjestelmällisyyttä.

Tehtävän vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tehtävään soveltuvalta alalta. Tehtävässä edellytetään alan aiempaa työkokemusta sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää viron- ja englanninkielen suullista sekä kirjallista taitoa. Katsomme eduksi yhteydet suomalaiseen kulttuurialan toimijakenttään. Tehtävän menestyksekästä hoitoa edesauttaa hyvät verkottumis- ja yhteistyötaidot, esiintymistaito sekä virolaisen yhteiskunnan ja kulttuurielämän tuntemus. Venäjän kielen taito katsotaan eduksi.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@finst.ee viimeistään maanantaina 26.4.2021 klo 16 mennessä. Haastattelut pidetään viikolla 19.

Lisätietoa tehtävästä voi lukea tästä linkistä.

Suomen Viron-instituutti on yksi maailmalla toimivasta 17 Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutista. Tehtävänämme on edistää suomalais-virolaista kulttuuriyhteistyötä sekä vahvistaa Suomen ja Viron yhteyksiä kulttuurin, taiteen ja koulutuksen alalla. Toimipisteemme sijaitsevat Tallinnassa ja Tartossa.

Jaa tämä artikkeli