Takaisin artikkeleihin

Tule meille viestinnän harjoittelijaksi!

""

Etsimme kevääksi 2022 arkkitehtuurista ja monikanavaisesta viestinnästä innostunutta harjoittelijaa avustamaan viestintätehtävissä.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen arkkitehtuurin kenttään sekä monipuolisia ja sopivan itsenäisiä työtehtäviä pienessä ja mukavassa työyhteisössä.

Tehtäviisi kuuluu:

  • sisällön ideointi ja toteuttaminen Archinfon sosiaalisen median kanaviin
  • päivittäisviestintä ja sisällöntuotanto archinfo.fi-verkkosivustolle
  • avustaminen uutiskirjeen suunnittelussa ja lähettämisessä
  • sisällöntuotanto Finnish Architecture Navigator -verkkopalveluun
  • muita viestinnän ja hallinnon avustavia tehtäviä

Harjoittelujakson työtehtäviin voidaan sisällyttää oman mielenkiintosi mukaan myös jokin sinulle räätälöity projekti. Lisäksi pääset mukaan kehittämään toimintaamme uuden strategiamme pohjalta ja toteuttamaan verkkosivu-uudistusta.

Työssäsi tarvitset kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme kokemusta eri sosiaalisen median kanavista (Instagram, Facebook, Twitter) sekä verkkoviestinnästä. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitseminen ja visuaalinen näkemys ovat eduksi, samoin kuin kiinnostus arkkitehtuuria kohtaan. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta sekä myönteistä ja aikaansaavaa otetta.

Toivomme, että tehtäviin soveltuvat opintosi (esim. viestintä tai arkkitehtuuri) ovat harjoittelun kannalta sopivassa vaiheessa ja pystyt sisällyttämään harjoittelun tutkintoosi. Eduksesi on, jos olet oikeutettu yliopiston tai korkeakoulun harjoittelutukeen.

Harjoittelujakson kesto on 3–4 kuukautta alkaen 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on ensisijaisesti kokopäiväinen, mutta se voidaan myös mukauttaa osa-aikaiseksi. Harjoittelupalkkaa maksamme yliopiston harjoitteluohjeen mukaan. Toimipaikkana on Archinfon tilat Helsingin Kampissa koronasuositusten niin salliessa. Mahdolliseen etätyöhön tarjoamme soveltuvat työvälineet.

Lähetä lyhyt pdf-muotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevaan osoitteeseen 9.1. mennessä. Kirjoita otsikkokenttään "viestinnän harjoittelija". Haastattelut pyritään järjestämään viikoilla 2 ja 3.

Hakemukset ja lisätietoja

Miina Jutila, viestintäpäällikkö
miina.jutila@archinfo.fi
puh. 040 585 4135 (20.–22.12., 29.–30.12., 3.–5.1. klo 10–16)


Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta kahdeksasta taiteen alan tiedotuskeskuksesta. Tehtävämme on luoda kiinnostusta arkkitehtuuria kohtaan ja lisätä rakennetun ympäristön arvostusta. Vahvistamme arkkitehtuurin yhteiskunnallista merkitystä ja vaikutamme rakennetun ympäristön kehittymiseen kohti kestävämpää huomista. Teemme suomalaisen arkkitehtuurin arvoja ja osaamista tunnetuksi kansainvälisesti.