Takaisin artikkeleihin

Viestintäharjoittelijaksi Archinfoon?

Kuvituskuva

Etsimme kevääksi 2023 arkkitehtuurista ja monikanavaisesta viestinnästä innostunutta harjoittelijaa avustamaan viestintätehtävissä.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen arkkitehtuurin kenttään sekä monipuolisia ja sopivan itsenäisiä työtehtäviä pienessä ja mukavassa työyhteisössä. Viestinnän harjoittelijana osallistut muun muassa Venetsian arkkitehtuuribiennaali -hankkeeseen, Finnish Architecture Navigatorin ja Archinfon nettisivujen päivittämiseen ja sosiaalisen median kampanjoihin. Toimit osana viestintätiimiä yhdessä viestintäpäällikön ja viestintäassistentin kanssa.

Tehtäviisi kuuluu:

  • sisällön ideointi ja toteuttaminen Archinfon sosiaalisen median kanaviin
  • päivittäisviestintä ja sisällöntuotanto archinfo.fi-verkkosivustolle
  • avustaminen uutiskirjeen suunnittelussa ja lähettämisessä
  • Finnish Architecture Navigator -verkkopalvelun päivittäminen
  • avustaminen Venetsian arkkitehtuuribiennaalin akkreditointiprosessissa
  • muita viestinnän ja hallinnon avustavia tehtäviä

Harjoittelujakson työtehtäviin voidaan sisällyttää myös jokin omaan erityisosaamiseesi tai kiinnostukseesi liittyvä projekti.

Työssäsi tarvitset kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme kokemusta eri sosiaalisen median kanavista (Instagram, Facebook, Twitter) sekä verkkoviestinnästä. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitseminen ja visuaalinen näkemys ovat eduksi, samoin kuin kiinnostus arkkitehtuuria kohtaan. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta sekä myönteistä ja aikaansaavaa otetta.

Toivomme, että tehtäviin soveltuvat opintosi (esim. viestintä tai arkkitehtuuri) ovat harjoittelun kannalta sopivassa vaiheessa ja pystyt sisällyttämään harjoittelun tutkintoosi.

Harjoittelu alkaa 15.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelujakso vastaa kolmen kuukauden kokopäiväistä työtä, mutta se on mahdollista suorittaa myös 60–80 % työajalla, jolloin sen kesto on enintään 5 kuukautta. Toimipaikkana on Archinfon tilat Helsingin Kampissa.

Harjoittelupalkka on 1 500 €/kk. Harjoittelu edellyttää oikeutta yliopiston tai korkeakoulun harjoittelutukeen.

Lähetä lyhyt pdf-muotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevaan osoitteeseen 30.11.2022 mennessä mennessä. Kirjoita otsikkokenttään "viestinnän harjoittelija". Haastattelut järjestetään joulukuun aikana.

Hakemukset ja lisätietoja

Miina Jutila, viestintäpäällikkö
miina.jutila@archinfo.fi

puh. 040 585 4135 torstaisin ja perjantaisin klo 10–16