Yhteystiedot

Francesco Raccanelli

projektikoordinaattori, Venetsian arkkitehtuuribiennaali

francesco.raccanelli@archinfo.fi

Lähetä viesti

Francesco Raccanelli

Kuvassa on mies, joka katsoo kameraan. Miehellä on harmaa paita.

Linda Peltola

Francesco toimii projektikoordinaattorina Venetsian arkkitehtuuribiennaali -hankkeessa. Voit olla Francescoon yhteydessä Suomen paviljonkiin liittyvissä käytännön kysymyksissä.

Francesco Raccanelli on taiteiden ammattilainen ja Archinfon Venetsian arkkitehtuuribiennaali -hankkeen italialainen vahvistus. Francescolla on laaja tausta taidehistorian ja kulttuuriperinnön kentällä, ja hänen kokemuksensa Venetsian biennaalin parissa juontaa juurensa vuoteen 2011. Hän on ollut Venetsiassa mukana lukuisten näyttelyiden tuotannoissa yhteistyössä kansainvälisten instituutioiden, kuten Institut für Auslandsbeziehungen – Ifan ja British Councilin kanssa. Muutettuaan Venetsiasta Suomeen vuonna 2019 hän on työskennellyt projektikoordinaattorina vuorovuosin Archinfon ja Frame Contemporary Art Finlandin biennaalinäyttelyissä.

Vapaa-ajallaan Francesco suuntaa retkille metsään, ja jos vuodenaika osuu kohdilleen, hän poimii mukaansa sieniä – näin retkeilyyn yhdistyy hänen toinen suuri intohimonsa, kokkaaminen. Ulkoilun ja ruuanlaiton lisäksi Francesco nauttii elokuvista.