Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Virtuaalitapahtuma

3A Talks: Puhetta arkkitehtuuripolitiikasta – kolme paikallista näkökulmaa 13.6.

Kuvituskuva

Kesäkuun 3A Talksissa keskustellaan arkkitehtuuripolitiikasta ja sen merkityksestä kuntien ja alueiden rakennetun ympäristön kehityksessä.

Alkuvuodesta julkaistu uusi arkkitehtuuripoliittinen ohjelma antaa suuntaviivoja kaikkien Suomen paikkakuntien rakentamisen, arkkitehtuurin ja ympäristön tulevaisuudelle. Nyt on aika syventyä aiheeseen ja keskustella siitä, mitä kaikkea uuden apolin avulla voidaan saavuttaa – vai voidaanko?

Tilaisuudessa Taiteen edistämiskeskuksen asiantuntija, arkkitehti Mika Savela käy kolme dialogia eri puolilta Suomea olevien kaupunkien arkkitehtien kanssa. Aiheet vaihtelevat mm. apolin poliittisesta merkityksestä kuntalaisten osallistamiseen sekä arkkitehtuurin taloudelliseen lisäarvoon ja siihen, miten apoli edistää kuntien ja kaupunkien kestävää kehitystä.

Tapahtuma toteutetaan virtuaalisesti Google Meetissa. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä (aukeaa uuteen välilehteen).

Tapahtuma Facebookissa (linkki)

Tilaisuus on osa Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon, Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n yhdessä järjestämää 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa joka kuukauden toisena tiistaina kuullaan ja keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Uusi paikallinen -julkistustilaisuus

29.05.2024 13:15–16:30

Morbus Aboensis – kaupunkimaiseman muutos 1960-luvulta nykypäivään

12.06.2024 17:00–19:00