Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Puistokatu 4
Puistokatu 4, Helsinki

Järjestäjä

Archinfo, Safa, ATL, Arkkitehtuurimuseo

Ilmoittautuminen

3A Talks: Uusi arkkitehtuuri- ja designmuseo suomalaisen arkkitehtuurin edistäjänä

kuvituskuva

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL järjestävät yhdessä Arkkitehtuurimuseon kanssa syksyn aikana Museo arkkitehtuurin edistäjänä -paneelikeskustelujen sarjan. Tervetuloa mukaan sarjan päätöstilaisuuteen Puistokatu 4:n tiloihin!

Syksyn kolmas 3A Talks järjestetään 14. marraskuuta. Keskustelemassa ovat uuden arkkitehtuuri- ja designmuseon hankejohtaja Kaarina Gould, rakennussuunnittelun professori, arkkitehti ja tekniikan tohtori Pirjo Sanaksenaho, Tiina ja Antti Herlinin säätiön kehitysjohtaja, Puistokatu 4:n toiminnanjohtaja Anna Herlin ja Helsingin kaupungin varavaltuutettu, arkkitehti Noora Laak. Panelistit pureutuvat muun muassa arkkitehtuurin kentän tarpeisiin ja toiveisiin koskien uutta arkkitehtuuri- ja designmuseota. Kommenttipuheenvuoron esittää Aalto-yliopiston humanitäärisen arkkitehtuurin työelämäprofessori, arkkitehti ja tekniikan tohtori Saija Hollmén. Keskustelun moderoi Uula Neitola

Keskustelu on osa Museo arkkitehtuurin edistäjänä -paneelikeskustelujen sarjaa. Keskustelusarja edistää positiivista vuoropuhelua ja lisää ammattikunnan mahdollisuuksia tuoda tukensa uuden museon roolista ja toteutuksesta käytävään julkiseen keskusteluun, tunnistaa ja dokumentoida nykyisen Arkkitehtuurimuseon roolia ja merkitystä toimialan yhteistyökumppanina ja edistäjänä, ja toisaalta odotuksia, tarpeita ja mahdollisuuksia, joita uuden museon toteuttaminen ammattikunnan näkökulmasta herättää ja tarjoaa. Samalla sarja luo mahdollisuuden arkkitehtien ammattikunnalle käydä aktiivista keskustelua museotoiminnan merkityksestä ja roolista suomalaisen arkkitehtuurin tunnettuuden ja arvostuksen edistämiselle.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä. Keskustelua voi myös seurata ilman erillistä ilmoittautumista Archinfon Youtube-kanavalta. Linkki keskusteluun löytyy täältä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Morbus Aboensis – kaupunkimaiseman muutos 1960-luvulta nykypäivään

12.06.2024 17:00–19:00