Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

KIRAHub urban3, Maria 01
Lapinlahdenkatu 16, Helsinki

3A Talks: Uusien sote-alueiden rakennuskanta 10.5.

3 A Talks uusien sote alueiden rakennuskanta

3A Talks: Uusien sote-alueiden rakennuskanta
ti 10.5. klo 16–18
KIRAHub urban3, maria 01, Lapinlahdenkatu 16, helsinki
Järjestäjät Archinfo, Safa, atl ja maakuntien tilakeskus

Uusilla Sote-alueilla on käytössään suuri, jopa 9000 kiinteistön rakennuskanta. Miten Sote-alueiden rakennuskantaa tullaan hallinnoimaan, ylläpitämään, korjausrakentamaan ja uudisrakentamaan tulevaisuudessa? Tästä 3A Talksiin tulee kertomaan Maakuntien tilakeskus asiakkuusjohtaja Pasi Korte.

Tervetuloa KIRAHubin Urban3-tilaan, Maria 01, Lapinlahdenkatu 16.

Tilaisuus on osa Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon, Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL:n yhdessä järjestämää 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa joka kuukauden toisena tiistaina kuullaan ja keskustellaan alan ajankohtaisista aiheista.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Maakuntien tilakeskus on toimitilajohtamisen strateginen kumppani ja valtakunnallinen hyvinvointialueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskus.

Asiakkaitamme ovat hyvinvointialueet, sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit, pelastuslaitokset ja kunnat. Palvelemme myös valtionhallintoa, hyvinvointialueiden valmistelutoimielimiä ja niiden toimitilavastaavia. Vuonna 2022 toimintamme keskittyy vahvasti sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistukseen. Asiantuntija- ja digipalveluidemme avulla tuotamme asiakkaillemme tietoa ja ratkaisuja arjen tilahallintaan sekä toimitila- ja kiinteistöjohtamisen strategisen päätöksenteon tueksi. Samalla rakennamme yhtenäistä tilannekuvaa julkisista kiinteistöistä, niiden kustannuksista ja investoinneista. Yhteen paikkaan koottu tieto ohjaa toimimaan järkevästi terveissä, turvallisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa. Lue lisää: www.maakuntientilakeskus.fi (aukeaa uuteen välilehteen).

Kevään 2022 muut 3A Talks -tapahtumat

ti 14.6. Apoli