Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Lappia-talo
Jorma Eton tie 8, Rovaniemi

Järjestäjä

Aallon Rovaniemi -hanke / Rovaniemen kaupunki

Ilmoittaudu

Aallon Rovaniemi -työpaja

Aallon Rovaniemi tyopaja

Tervetuloa mukaan Aallon Rovaniemi -työpajaan ideoimaan Aalto-tekoja!


Työpajan tavoitteena on tunnistaa yhdessä keinoja vaalia Aallon perintöä ja Rovaniemen tunnettuutta Aalto-kaupunkina sekä kannustaa osallistujia kehittämään omia Aalto-tekoja, eli toimintaa ja mahdollisia tuotteita / palveluja. Työpajassa ideoidaan tuoreita mahdollisuuksia tuetusti palvelumuotoilun keinoin. Samalla tunnistetaan niiden toteuttamiseen liittyviä mahdollisia haasteita ja / tai tarvittavaa tukea.

Kaikille avoin ja maksuton työpaja järjestetään torstaina 1.2.2024 Lappia-talossa yhdessä Aallon Rovaniemen maamerkeistä. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä! Paikkoja on rajatusti.

Työpajan järjestää Rovaniemen kaupungin Aallon Rovaniemi -hanke. Rovaniemen kaupungin tahtotilana on hyödyntää Alvar Aallon tuotantoa entistä enemmän ja kasvattaa kaupungin tunnettuutta Aalto-kaupunkina, niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Rovaniemellä vietetään vuonna 2025 Aalto-juhlavuotta, kirjaston ja Lappia-talon täyttäessä pyöreitä vuosia ja Rovaniemen toimiessa kansainvälisen Alvar Aalto-kaupunkien verkoston puheenjohtajana sekä Alvar Aalto -viikon järjestäjänä.

Juhlavuoteen valmistautuminen on aloitettu Aallon Rovaniemi -hankkeella, jonka tavoitteena on tehdä tutuksi Alvar Aallon vaikutus Rovaniemen kaupunkikuvaan ja tunnistaa keinoja, joilla vahvistaa Rovaniemen tunnettuutta Aalto-kaupunkina. Hanke kokoaa yhteen Aalto-toimijoiden verkoston, luo sille toimenpidesuunnitelman, toteuttaa aiheeseen liittyviä seminaareja ja työpajoja, kannustaa toimijoita Aalto-tekoihin sekä käynnistää verkostossa mukana olevien tahojen osalta toimenpiteitä Aallon tunnettuuteen liittyen.

Toivotamme sinut siis lämpimästi tervetulleeksi ideoimaan omia Aalto-tekojasi! Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 29.1.2024 mennessä.

Aallon Rovaniemi -hanke toteutetaan Lapin Liiton AKKE-rahoituksella.