Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Aalto2-museokeskus
Alvar Aallon katu 7, 40600 Jyväskylä, Jyväskylä

Järjestäjä

Alvar Aalto -säätiö, Aalto2

Aino Aalto 130 vuotta

Mustavalkokuva pariskunnasta

Kuva: Alvar Aalto -säätiö

Aino Aallon syntymäpäivän kunniaksi torstaina 25. tammikuuta Alvar Aalto -säätiö järjestää Jyväskylässä Aalto2-museokeskuksessa opastuksen, työpajan ja Aalto-elokuvan esityksen.

Aalto2-museokeskuksen auditoriossa esitetään Virpi Suutarin kansainvälisesti palkittu Aalto-dokumenttielokuva klo 14 ja klo 16. Yhteen näytökseen mahtuu 80 henkilöä ja molemmat näytökset ovat ilmaisia. Tarkemmat tiedot elokuvasta ja esityksestä löytyvät täältä.

Aalto2-museokeskuksen työpajatilassa järjestetään klo 15–17 Inspiroidu Ainosta -tekstiilityöpaja, jossa voi kuvioida oman kangaskassin kankaanpaino-menetelmää käyttäen. Työpaja maksaa 3€, sisältäen ohjauksen, kangaskassin ja painomateriaalit. Tarkemmat tiedot työpajasta löytyvät täältä.

Alvar Aalto -museon pysyvässä näyttelyssä järjestetään Aino Aalto -teemainen opastus klo 17-17.30, jonka aikana kerrotaan tarkemmin Aino ja Alvar Aallon yhteiselosta, Aino Aallon osuudesta Artekin historiaan ja hänen suunnittelutyönsä erityispiirteistä. Kierrokselle mahtuu 20 henkilöä ja kierros kuuluu museolipun hintaan. Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät täältä.