Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

verkossa

Järjestäjä

Aalto-yliopisto ja Arkkitehtuurimuseo

Architecture Speaks: Markus Innauer

Kaksi miestä katsovat kameraan

Christian Anwander

Aalto-yliopiston ja Arkkitehtuurimuseon kansainvälinen luentosarja kiinnittää tänä vuonna huomiota arkkitehdin rooliin yhteiskunnassa. Viidennen luennon pitää Innauer Matt -toimiston perustaja Markus Innauer.

Itävaltalaisen Markus Innauerin nimeä kantava toimisto toteuttaa arkkitehtuuria, joka kytkee yhteen uuden ja olemassaolevan. Toimiston keskeisenä periaatteena on tarjota aikaa kestäviä ympäristöjä, joissa on rentoutunut ja kotoinen tunnelma. Tarkkuus yhdistettynä rento lähestymistapaan johtaa yksinkertaisiin ratkaisuihin, joita tehdään monimutkaisissa olosuhteissa.

”Itävaltalainen toimisto Innauer Matt keskittyy pienimuotoisissa projekteissaan puumateriaalin detaljointiin, pelkistettyyn koristeellisuuteen ja materiaalisuuteen. Heidän projektinsa huokuvat hillittyä ja rauhallista taianomaisuutta”, kuvailee Architecture Speaks! -luentosarjan kuraattori Jenni Reuter.

Aalto-yliopiston ja Arkkitehtuurimuseon yhteinen Architecture Speaks! -luentosarja on esitellyt arkkitehtuurin ajankohtaisia ilmiöitä jo yhdeksän vuoden ajan. Luentosarjan 9. kaudella kuullaan kuuden arkkitehdin tai arkkitehtiryhmän luennot.

Tapahtuma järjestetään Zoom-verkkoluentona, ja se vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Tutustu Architecture Speaks! -luentosarjan muihin osiin tästä.