Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Palad Showroom
Puijonkatu 16, Kuopio

Järjestäjä

Palad Showroom

Arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun päivä Palad Showroomilla

Nainen ja mies kurkkivat levyjen välistä.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan Arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun päivää Palad Showroomille! Vietämme Showroomilla avoimia ovia lauantaina 3.2. klo 12-16.Taiteilija-arkkitehtipari Partanen & Lamusuo esittelee Palad Showroomilla ART-malliston designkalusteita, jotka rikkovat taideteoksen ja huonekalun rajapintaa. Paladin ART-mallisto on 2000-luvun rokokoota, joka henkii leikkisyyttä, koristeellisuutta ja ilkikurista rohkeuttakin unohtamatta käytännöllisyyttä. Mallisto sai innostuneen vastaanoton lokakuussa 2023 Oslossa järjestetyssä lanseeraustilaisuudessa.

Showroomilla on esillä myös kansainvälistä kiinnostusta herättäneen, ekologisen SaagaMaria-muotibrändin suunnittelema The Goddess of Thunder -iltapuku. Nuori kuopiolainen vaatesuunnittelija Saaga Lamusuo kutsuttiin suunnittelemaan puku Miss Continental Europe 2023 -kilpailuun, jossa puku nähtiin lavalla Miss Australian yllä. Sensuelli puku on ostettavissa ja vuokrattavissa. Ihastu myös SaagaMarian futuristiseen, neo-noir-tieteiselokuva Blade Runnerin innoittamaan Blade Dancer -mallistoon, joka on suunniteltu joogaan ja vapaa-aikaan.

Julkisen taiteen näyttely Kultaa ja hopeaa kuljettaa kävijät Partanen & Lamusuon toteuttamien julkisen taiteen projektien läpi. Elämyksellinen näyttelykokonaisuus esittelee taideteoksia ja niiden valmistusprosesseja yli kahden vuosikymmenen ajalta. Näyttelyyn on tuotu runsaasti uutta taiteen luomisprosessia esittelevää kuva- ja videomateriaalia.

Palad Showroom on suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto Partanen & Lamusuo Oy:n uniikki arkkitehtuurin, taiteen ja Palad-kalusteiden esittelyn yhdistävä tila. Showroom itsessään on tilataideteos vaikuttavine seinineen ja yksityiskohtineen. Palad-kalustemallistossa on monikäyttöisiä, toiminnallisia kalusteita erityisesti julkisten tilojen tarpeisiin. Palad Showroom sijaitsee vain kivenheiton päässä torilta osoitteessa Puijonkatu 16, Kuopio. Tervetuloa!