Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Harpa
Austurbakka 2, Reykjavik, Islanti

Järjestäjä

Iceland Design and Architecture

DesignTalks Reykjavikissa

Ihmisiä korkeassa tilassa, jonka seinät ovat lasisia kennostoja.

Miina Jutila

Design March -festivaalin päätapahtuma, kansainvälinen DesignTalks-konferenssi järjestetään 24. huhtikuuta Reykjavikin konserttitalo Harpassa. DesignTalks keskittyy tänä vuonna globaaleihin epätasapainoihin ja ääripäihin.

Vuodesta 2009 lähtien Iceland Design and Architecture on järjestänyt Reykjavikissa Design March -arkkitehtuuri- ja muotoilufestivaalia, jonka päätapahtumana on kuuluisassa Harpa-konserttitalossa järjestettävä kansainvälinen DesignTalks-konferenssi. Tänä vuonna DesignTalks keskittyy globaaleihin epätasapainoihin ja ääripäihin.

Konferenssin ohjelmaa ei ole vielä julkistettu, mutta aiempien vuosien puhujia ovat olleet muun muassa Bjarke Ingels, Winy Maas, Studio Swine, Calvin Klein, Daisy Ginsberg, Eley Kishimoto, Ilkka Suppanen, Anthony Dunne, Marije Vogelzang, Anders Lendager, Aamu Song ja Johan Olin, Liam Young, Marcus Fairs ja Paola Antonelli, joten odotukset ovat korkealla. Konferenssin liput on useana vuonna myyty loppuun.

DesignTalks avaa Design March -festivaalin, jonka ohjelmistossa 24.–28. huhtikuuta on yli sata näyttelyä ja 200 tapahtumaa ympäri Reykjavikia.

Tarkemmat tiedot tulevasta ohjelmistosta päivittyvät tälle sivulle.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

16. Alvar Aalto -symposium: Arkkitehtuurin painoarvo

22.08.2024–23.08.2024

Symposium: Färsaarten Nordic House 40 vuotta

18.09.2024 09:00–17:00