Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Merikeskus Vellamo
Tornatorintie 99, Kotka

Järjestäjä

Archinfo, Kotkan kaupunki

Avoin keskustelutilaisuus Kotkan arkkitehtuurista

Merikeskus Vellamo talvella. Etualalla lumikinos, Vellamon takana nostokurkia.

Merikeskus Vellamo / Tapio Haaja

Miltä haluaisit, että tulevaisuuden Kotka näyttäisi? Tervetuloa keskustelemaan arkkitehtuurin merkityksestä paikallisidentiteetille.

Arkkitehtuuri ja rakennettu ympäristö vaikuttavat merkittävästi kaupungin vetovoimaan ja viihtyvyyteen. Arkkitehtuuri on myös merkittävä osa kaupungin identiteettiä. Miten nämä asiat mielestäsi näkyvät Kotkassa? Entä miltä tulevaisuuden Kotka näyttää silmissäsi?

Tervetuloa mukaan Merikeskus Vellamoon perjantaina 18. marraskuuta klo 15–17 keskustelemaan arkkitehtuurin merkityksestä Kotkassa. Keskustelussa pääset kertomaan omia mielipiteitäsi aiheesta sekä kuulemaan muita kotkalaisia. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumaa fasilitoivat Archinfon edustajat, asiantuntija Aleksi Lohtaja sekä koordinaattori Paavo Foley.

Tapahtuman järjestävät Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo ja Kotkan kaupunki. Tilaisuus liittyy Suomen uuden arkkitehtuuripoliittisen ohjelman tavoitteisiin lisätä keskustelua arkkitehtuurista ja vahvistaa paikallisidentiteettejä. Kotkan tilaisuus on ensimmäinen Archinfon järjestämien paikallisten keskustelutilaisuuksien sarjassa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Arkkitehtuuripolitiikkaa kasvun jälkeen

17.04.2024 13:00–16:00