Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Paimion parantola
Alvar Aallon tie 275, Paimio

Järjestäjä

Paimion parantola -säätiö

Materials, life cycle and sustainability -seminaari Paimion parantolalla

Rakennuksen sisätila keltaisella lattialla

The Paimio Sanatorium discussions for emerging new worlds -seminaarisarjan avaa keskustelutilaisuus materiaalien, elinkaaren ja kestävyyden teemoista. Tapahtumasarjan teemat juontavat inspiraationsa Alvar ja Aino Aallon yksilön hyvinvointia korostavasta, arkkitehtuurin, luonnon ja tutkimuksen yhdistävästä suunnittelusta.

Siitä, miten luomme ja ymmärrämme ympäröivää maailmaa, mitä arvostamme ja kulutamme ja miten yritykset kehittyvät ja miten niiden on kehityttävä, on nopeasti tulossa keskeinen painopiste kestävään tulevaisuuteen siirtymisessä. Toimialat ja yritykset joutuvat arvioimaan uudelleen liiketoimintamalleja, toimitusketjuja, tuotantomalleja ja sijainteja. 

Englanninkielisessä seminaarissa kuullaan ajankohtaista keskustelua vihreän siirtymän roolista tuotannossa: miten materiaaleja käsitellään resursseina, miten ymmärrämme suunnittelivaatimuksia sekä miten yhdistää uudelleenkäytön mahdollisuudet elinkaariajattelun ja toimialojen välisen yhteistyön.  

Seminaari on ilmainen ja avoin kaikille. Ilmoittaudu ennakkoon tästä linkistä. Lue lisää ja katso seminaarin tarkka ohjelma ja puhujat täältä. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

ArkMuoto 2024 -päätapahtuma: Hyvässä tilassa

21.05.2024 13:00–18:30

Uusi paikallinen -julkistustilaisuus

29.05.2024 13:15–16:30

Maisema-arkkitehtuuripäivä 2024

04.10.2024–05.10.2024