Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Designmuseo (Studio, 0. kerros)
Korkeavuorenkatu 23, Helsinki

Piipahduspajat lapsille ja aikuisille: Garden Futures

Kuvitus, jossa henkilöillä on erilaisia kasveja päiden tilalla

Piipahduspajat innostavat ja opastavat lapsia ja heidän aikuisiaan tekemään ja kokemaan arkkitehtuuria ja muotoilua yhdessä. Pajat antavat ideoita oman ympäristön havainnointiin ja omaan luovaan työskentelyyn suunnittelun äärellä.


Garden Futures -näyttelyn piipahdustyöpajat ammentavat lähtökohtansa päänäyttelystä, jossa tutustutaan puutarhojen suunnitteluun. Yhdessä inspiroidutaan tarkastelemaan aihetta ja tehdään omaa luovaa työskentelyä puutarha-aiheeseen liittyen.

Työpaja toteutuu non stop-periaatteella, eli mukaan voi hypätä milloin vain. Työpajaan mahtuu työskentelemään kerralla 20 osallistujaa. Työpajakielenä on suomi ja englanti, ja ohjauksesta vastaavat Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon työpajaohjaajat. Työpaja on tarkoitettu kaikille, eikä se vaadi erityisosaamista. Suositellaan yli 6 -vuotiaille, alle 10-vuotiaat vain aikuisen seurassa. Osallistuminen museolipulla, alle 18-vuotiaat, museokorttilaiset, ja Ukrainan passilla ilmaiseksi.

Huom! Työpajassa käsitelllään luonnonmateriaaleja, jotka voivat olla allergisoivia. Työpajassa käytetään mahdollisuuksien mukaan materiaalina kierrätettyjä munakennoja sekä isoauringonkukan, kehäkukan, ruiskaunokin ja tattarin siemeniä.

Saavutettavuus:   

Osallistuminen museolipulla tai Museokortilla, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Työpajaa ohjataan suomeksi ja englanniksi. Designmuseon rakennus on esteetön.Lisätietoja Designmuseon saavutettavuudesta löydät tästä linkistä: https://www.designmuseum.fi/fi... 

Lisätiedot:   

Puh. +358 9 622 05 40  (kello 8-11 ) info@designmuseum.fi