Takaisin tapahtumiin

Tapahtuman tiedot

Messukeskus
Messuaukio 1, Helsinki

Järjestäjä

Puuinfo Oy

Puupäivä

Valtakunnallinen ja vuosittain järjestettävä Puupäivä kokoaa yhteen satoja teollisuuden ja kaupan sekä kunta- ja rakennusalan ammattilaisia ja päättäjiä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 2.11.2023 Messukeskuksen Siivessä. Tilaisuus on avoin kaikille. Ohjelma on pääosin suomeksi, mutta osa luennoista pidetään englanniksi.

Puupäivän aikana rinnakkaisissa seminaareissa esitellään puurakentamisen ajankohtaisimmat teemat ja kohteet. Päivän seminaariohjelman päättää Puupalkinnon jako. Lisäksi päivän aikana voi tutustua yhteistyökumppaneiden tuote- ja palvelutarjontaan näyttelyalueella sekä verkostoitua alan ihmisten kanssa. 

Puupäivään ovat tervetulleita kaikki puurakentamisesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet tahot. Tapahtuma on tarkoitettu puutuotetoimialalle sekä aktiivisesti työelämässä toimiville rakennusalan ammattilaisille; rakennuttajille, urakoitsijoille, kuntien ja suunnittelutoimistojen arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennesuunnittelijoille, kaavoittajille, rakennusvalvonta- ja pelastusviranomaisille. Puupäivä sopii myös ammattikorkeakoulujen puu- ja/tai rakennusinsinööriopiskelijoille sekä rakennusalan opiskelijoille tiedekorkeakouluissa.

Päivään kuuluu kahvi- ja lounastarjoilu sekä Cocktail Hour näyttelyalueella. Lisäksi on mahdollista osallistua erillisveloitteiseen illalliseen.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan 19.10. mennessä täältä.