Takaisin artikkeleihin

Arkkitehti-lehdelle haetaan päätoimittajaa uudelle kaudelle – hakuaika päättyy 26.5.

""

Arkkitehti on Suomen johtava arkkitehtuurilehti, jota Suomen Arkkitehtiliitto on julkaissut vuodesta 1903 lähtien. Lehti ilmestyy kuutena painettuna numerona vuodessa, ja sisältöä julkaistaan myös verkkosivuilla.

Haemme Arkkitehti-lehdelle näkemyksellistä uudistajaa, joka tuntee rakennustaidetta ja kaupunki- ja maisemasuunnittelua, seuraa tiiviisti alan ilmiöitä ja on kokenut kirjoittaja. Tehtävänä on toimittaa ja julkaista journalistisesti ja visuaalisesti laadukkaita, kiinnostusta herättäviä arkkitehtuurin alan sisältöjä niin painetussa kuin digitaalisessakin muodossa.

Edellytämme arkkitehdin tutkintoa, kielitaitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja, alan kehityksen ja kulttuurivirtausten tuntemusta sekä organisointikykyä. Hakijalta odotetaan monipuolisia kotimaisia ja kansainvälisiä verkostoja.

Päätoimittajan tehtävä on kokopäivätoiminen, ellei toisin sovita. Päätoimittaja aloittaa työnsä vuoden 2021 alussa. Tehtävään sisältyy vuoden 2021 lehtien sisältöjen alustavaa suunnittelua jo tämän vuoden puolella.

Kirjalliset hakemukset ansio- ja julkaisuluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen on toimitettava 26.5.2020 mennessä osoitteella: puheenjohtaja Henna Helander, Suomen Arkkitehtiliitto, Malminkatu 30, 00100 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen safa@safa.fi

Tiedustelut:
SAFAn puheenjohtaja Henna Helander
puh. 040 754 0932

Linkki ilmoitukseen SAFA:n sivuilla.