Takaisin artikkeleihin

Arkkitehtuuria ja kaupunkimuotoilua -näyttely Lahdessa

Logoteksti rgb 3x2 scaled

Arkkitehtuuria ja kaupunkimuotoilua -näyttely
3.–10.2.2022 ma–pe 8–18
LAB Galleria, kampuksen ravintola
Mukkulankatu 19, Lahti

Näyttely arkkitehtuurista ja kaupunkimuotoilusta. Avajaiset järjestetään 3. helmikuuta, jos rajoitukset sallivat. Kaupunkimuotoilun tiimoilta esittelemme Lahden Mukkulan lähiöohjelma -hanketta sekä lasten ja nuorten osallistumista yhteissuunnitteluun. Galleriatilassa nostetaan esille myös Lahden Niemen ranta-alueen parhaillaan arvostelussa olevaa yleistä arkkitehtuurikilpailua. Kilpailu ratkeaa maaliskuussa 2022.

Niemen ranta-alueen ideakilpailu on kiinnostanut 55 suunnitteluryhmää. Näyttelyyn valmistellaan lyhyt esittely tai heräte, joka houkuttelisi kävijää tutustumaan kilpailutöihin omalta kännykältään tai läppäriltään. Muutamassa julisteessa kerrotaan lyhyesti kilpailun tavoite ja lähtökohtia. Kilpailutöiden varsinainen esittely on netissä (linkki, aukeaa uuteen välilehteen), jossa on myös noin 5 minuutin mittainen esittelyvideo. Kilpailun arviointi on kesken.

Lisätietoa Lahden viimeistelyvaiheessa olevasta uudesta arkkitehtuuripoliittisesta ohjelmasta löytyy täältä (linkki, aukeaa uuteen välilehteen).

  • järjestäjä: Lahden kaupunkisuunnittelu, LAB University of Applied Sciences
  • tapahtumatyyppi: näyttely
  • maksullisuus: ilmainen

#arkmuoto #kestokulttuuri