Takaisin artikkeleihin

Arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskus A&DO:n verkkosivut on avattu

ADO verkkosivu scaled

Uusi sivusto esittelee keskuksen toimintaa sekä kokoaa arkkitehtuuri- ja muotoiluoppimisen materiaaleja.

Arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskus A&DO on Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon yhteishanke, joka tuo arkkitehtuurin ja muotoilun tiedot, taidot ja tekijät kaikkien kiinnostuneiden käyttöön. Hankkeen tavoitteena on, että entistä useampi voi oppia suunnittelun näkökulmista ja menetelmistä. 

Uusilla verkkosivuilla esitellään hankkeen kärkiä: A&DO Labraa sekä A&DO seminaaria. Sivustolle ryhdytään seuraavaksi kokoamaan arkkitehtuuri- ja muotoiluoppimisen resurssipankkia, jossa esitellään erilaisia oppimisen tueksi tehtyjä materiaaleja. Tutustu verkkosivustoon osoitteessa ado.fi.

A&DO Labra on rahtikontteihin rakennettu näyttely, joka kiertää ympäri Suomea vuosina 2021-2023. Ensimmäinen vierailukohde on Lahti, jossa Labra nähdään 30.8.-30.9.2021. Ensimmäinen kansainvälinen A&DO seminaari järjestetään Tampereella lokakuussa 2021. A&DO-seminaarin ohjelma, tarkempi aikataulu sekä tiedot ilmoittautumisesta julkaistaan elokuussa.

A&DO Arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskusta kehitetään vuosina 2020–2023 Suomen Kulttuurirahaston myöntämän Museovisio-apurahan turvin. Myöhemmin oppimisen keskuksesta tulee keskeinen osa uutta arkkitehtuuri- ja designmuseota Helsingissä. Hankkeen aikana rakentuu myös arkkitehtuuri- ja muotoilukasvattajien verkosto, joka kattaa koko maan.

Jaa tämä artikkeli