Takaisin artikkeleihin

Hae viestintäharjoittelijaksi Archinfoon!

DL: 18.06.2024

Kuvassa joukko ihmisiä, jotka ovat portaikossa.

Linda Peltola

Etsimme syksyksi 2024 arkkitehtuurista ja monikanavaisesta viestinnästä innostunutta harjoittelijaa. Lähetä hakemus 18.6. mennessä.

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo luo kiinnostusta suomalaista arkkitehtuuria kohtaan niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Toimimme suomalaisen arkkitehtuurin kentän keskiössä ja tarkastelemme alaa kulttuurisesta näkökulmasta. Tavoitteenamme on vahvistaa rakennetun ympäristön kestävyyttä, arvostusta ja yhteiskunnallista merkitystä.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen arkkitehtuuriin sekä monipuolisia ja sopivan itsenäisiä työtehtäviä pienessä ja mukavassa työyhteisössä. Viestintäharjoittelijana osallistut hankkeidemme, kuten Venetsian arkkitehtuuribiennaalin, viestintään ja tuotat sisältöjä verkkosivustoillemme ja sosiaaliseen mediaan. Toimit osana viestintätiimiä yhdessä viestintäpäällikön ja viestintäassistentin kanssa.

Tehtäviisi kuuluu:
  • sisällön ideointi ja toteuttaminen Archinfon sosiaalisen median kanaviin
  • päivittäisviestintä ja sisällöntuotanto archinfo.fi-verkkosivustolle
  • Finnish Architecture Navigator -verkkopalvelun päivittäminen
  • avustaminen uutiskirjeen suunnittelussa ja lähettämisessä
  • avustaminen hankkeiden viestinnässä
  • viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen
  • muita viestinnän ja hallinnon avustavia tehtäviä

Harjoittelujakson työtehtäviin voidaan sisällyttää myös jokin omaan erityisosaamiseesi tai kiinnostukseesi liittyvä tehtävä tai projekti.

Työssäsi tarvitset kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi sekä kokemusta verkkoviestinnästä ja sosiaalisen median kanavista (erityisesti Instagram ja Facebook). Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta sekä myönteistä ja aikaansaavaa otetta. Arvostamme sitä, että olet aidosti kiinnostunut arkkitehtuurista tai siihen liittyvistä ilmiöistä. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitseminen ja visuaalinen näkemys ovat eduksi.

Toivomme, että tehtäviin soveltuvat opintosi (esim. viestintä, taidehistoria tai arkkitehtuuri) ovat harjoittelun kannalta sopivassa vaiheessa ja pystyt sisällyttämään harjoittelun tutkintoosi.

Harjoittelu alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelujakso vastaa kolmen kuukauden kokopäiväistä työtä, mutta se on mahdollista suorittaa myös 60–80 % työajalla, jolloin sen kesto on enintään 5 kuukautta. Työskentelypaikkana on Archinfon toimisto Helsingin Sörnäisissä.

Harjoittelupalkka on 1 500 €/kk. Harjoittelu edellyttää oikeutta yliopiston tai korkeakoulun harjoittelutukeen.

Lähetä lyhyt pdf-muotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevaan osoitteeseen 18.6.2024 mennessä. Kirjoita otsikkokenttään "viestintäharjoittelija". Haastatteluja voidaan järjestää jo hakuaikana tai viimeistään kesäkuun viimeisellä viikolla.

Hakemukset ja lisätietoja

Miina Jutila, viestintäpäällikkö
miina.jutila@archinfo.fi
puh. 040 585 4135

Soittoajat pe 7.6. klo 11–14, ma 10.6. klo 15–17, ke 12.6. klo 11–13 ja ma 17.6. klo 10–17