Takaisin artikkeleihin

Viestintäharjoittelijaksi Archinfoon!

DL: 12.06.2023

Kuvituskuva

Etsimme syksyksi 2023 arkkitehtuurista ja monikanavaisesta viestinnästä innostunutta harjoittelijaa avustamaan viestintätehtävissä.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen arkkitehtuurin kenttään sekä monipuolisia ja sopivan itsenäisiä työtehtäviä pienessä ja mukavassa työyhteisössä. Viestintäharjoittelijana osallistut Archinfon hankkeiden kuten Venetsian arkkitehtuuribiennaalin viestintään, Finnish Architecture Navigatorin ja Archinfon nettisivujen päivittämiseen ja sosiaalisen median kampanjoihin. Toimit osana viestintätiimiä yhdessä viestintäpäällikön ja viestintäassistentin kanssa.

Tehtäviisi kuuluu:

  • sisällön ideointi ja toteuttaminen Archinfon sosiaalisen median kanaviin
  • päivittäisviestintä ja sisällöntuotanto archinfo.fi-verkkosivustolle
  • avustaminen uutiskirjeen suunnittelussa ja lähettämisessä
  • Finnish Architecture Navigator -verkkopalvelun päivittäminen
  • avustaminen Venetsian arkkitehtuuribiennaali -hankkeen viestinnässä
  • viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen
  • muita viestinnän ja hallinnon avustavia tehtäviä

Harjoittelujakson työtehtäviin voidaan sisällyttää myös jokin omaan erityisosaamiseesi tai kiinnostukseesi liittyvä tehtävä tai projekti.

Työssäsi tarvitset kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme kokemusta eri sosiaalisen median kanavista (erityisesti Instagram ja Facebook) sekä verkkoviestinnästä. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien hallitseminen ja visuaalinen näkemys ovat eduksi, samoin kuin kiinnostus arkkitehtuuria kohtaan. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta sekä myönteistä ja aikaansaavaa otetta.

Toivomme, että tehtäviin soveltuvat opintosi (esim. viestintä, arkkitehtuuri tai taidehistoria) ovat harjoittelun kannalta sopivassa vaiheessa ja pystyt sisällyttämään harjoittelun tutkintoosi.

Harjoittelu alkaa 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelujakso vastaa kolmen kuukauden kokopäiväistä työtä, mutta se on mahdollista suorittaa myös 60–80 % työajalla, jolloin sen kesto on enintään 5 kuukautta. Työntekopaikkana on pääsääntöisesti Archinfon toimitilat Helsingin Sörnäisissä, jonne muutamme elo–syyskuun vaihteessa.

Harjoittelupalkka on 1 500 €/kk. Harjoittelu edellyttää oikeutta yliopiston tai korkeakoulun harjoittelutukeen.

Lähetä lyhyt pdf-muotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevaan osoitteeseen 12.6.2023 mennessä. Kirjoita otsikkokenttään "viestintäharjoittelija". Haastattelut pyritään järjestämään ennen juhannusta, viikon 24 lopussa ja 25 alussa.

Hakemukset ja lisätietoja

Miina Jutila, viestintäpäällikkö
miina.jutila@archinfo.fi

puh. 040 585 4135 (ma 29.5. klo 9–16, ke 31.5. klo 10–12, ma 5.6. klo 9–16 ja to 8.6. klo 13–16)