Takaisin artikkeleihin

Opetus- ja kulttuuriministeriö kartoittaa koronapandemian vaikutuksia – vastaa kyselyyn

""

Koronapandemia on vaikeuttanut monin tavoin taiteen ja kulttuurin toimialan toimintoja. Opetus- ja kulttuuriministeriö pyrkii ylläpitämään ajantasaista tilannekuvaa poikkeustilanteen vaikutuksista toimialalla.

Kysely kohdistuu taiteen, kulttuurin ja luovien alojen toimijoille. Tietoja tarvitaan johtopäätösten ja politiikkatoimien tueksi. On tärkeää, että myös arkkitehtuurin alalta saadaan kattavasti vastauksia, jotta mahdolliset tukitoimet voidaan kohdistaa oikein.

Kysely toteutetaan nopeasti: vastausaikaa on sunnuntaihin 26.4. saakka. Kyselyyn voivat vastata sekä organisaatiot että yksityishenkilöt. Esimerkiksi arkkitehtitoimisto toimittaa kyselyyn yhden vastauksen, mutta toimistossa työskentelevät arkkitehdit voivat vastata omasta ammatillisesta näkökulmastaan erikseen.

Kaksiosaisessa kyselyssä pyydetään arviota vaikutuksista ajalla 15.3.–31.5. ja ajalla 1.6.–31.8.2020. Vastauksen voi tallentaa ja täydentää myöhemmin sähköpostilinkin kautta.

Kyselyssä saatuja arkkitehtuurin alaa koskevia tietoja välitetään käsittelyä varten Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfolle. Välitettävät tiedot eivät sisällä henkilötietoja eikä niitä ole mahdollista yhdistää tiedon toimittaneeseen organisaatioon. Kyselyn tuloksista tiedotetaan Archinfon sivuilla.

Mikäli kyselyn täyttämisessä esiintyy ongelmia, kannattaa kokeilla vaihtaa selainta. Kysely toimii parhaiten Chrome- ja Firefox-selaimissa.

Linkki kyselyyn
Linkki kyselyyn tulostettavassa pdf-muodossa
Linkki lisätietoihin opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilla

Jaa tämä artikkeli