Takaisin artikkeleihin

Säynätsalon kunnantalon vierailijat voivat majoittua Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa

Huone, jossa sänky sekä pöytä ja kaksi tuolia ikkunan vieressä

Vierashuone Elissa. kuva: Säynätsalon kunnantalo

Vierailijat voivat nyt yöpyä Säynätsalon kunnantalon asuinsiivessä sijaitsevissa vierashuoneissa ja huoneistoissa.

Jyväskylän lähellä sijaitseva Alvar Aallon suunnittelema Säynätsalon kunnantalo on avoinna vierailijoille joka päivä kesä–elokuussa 2023. Sesongin ulkopuolella rakennus on avoinna yleisölle lauantaisin. Vierailijat ovat tervetulleita joko päiväretkelle tai yöpymään kohteeseen.

Rakennuksessa on kaksi alkuperäistä Alvar ja Elissa Aallon mukaan nimettyä vierashuonetta sekä kolme muuta huoneistoa, joita vierailijat voi halutessaan vuokrata ja näin myös pidentää oleskeluaan kohteessa. Huoneistot ja vierashuoneet sijaitsevat rakennuksen rauhallisessa asuinsiivessä. 

Kunnantalolla on lisäksi mahdollista osallistua opastettuun kierrokseen, joka kuuluu sisäänpääsymaksuun. Opastettuja kierroksia järjestetään kesäkaudella päivittäin klo 12.30 (englanniksi) ja 15.30 (suomeksi). Rakennukseen on mahdollista tutustua myös omatoimisesti.

Säynätsalon kunnantalo järjestää yöpyville vierailijoille lisähintaan muuta ohjelmaa, kuten kierroksen Alvar Aallon suunnittelemaan Muuratsalon koetaloon, joka on avoinna kesäkauden. 

Suunnittele vierailusi ja lue lisää Säynätsalon kunnantalon toiminnasta tämän linkin kautta.