Takaisin artikkeleihin

Tervetuloa mukaan asukastyöpajaan: Elinympäristö elämisen laadun kohottajana

Kuvituskuva

Rakennustietosäätiö RTS sekä Tampereen yliopiston ASUTUT-tutkimusryhmä järjestävät keskustelevien työpajojen sarjan, jossa erilaisia asukkaita ja asukasryhmiä kutsutaan kertomaan näkemyksiään rakennetusta ympäristöstä, joka kohottaa elämisen laatua.

Haluamme kuulla erilaisten asukkaiden ajatuksia kaupunkiasumisen iloista ja haasteista sekä siitä, millainen on hyvinvointiasi tukeva elämisen ympäristö ja koti kaupungissa. Etsimme osallistujia noin kuuden hengen tutkimuksellisiin pienryhmäkeskusteluihin, joissa pääset keskustelemaan omista asumistoiveistasi. Työpajan kesto on noin 2 tuntia, johon sisältyy kahvi- ja teetarjoilu. Keskustelut äänitetään ja aineistot käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti.

Osallistumalla työpajaan pääset keskustelemaan asumiseesi liittyvistä toiveista, tarpeista ja hyvinvoinnin tekijöistä vastaavan asumisen tilanteen omaavien ihmisten kanssa. Rennot keskustelutilaisuudet järjestetään Tampereella ja Helsingissä ryhmälle sopivina ajankohtina. Kerätty tieto auttaa asukkaiden hyvinvointia edistävässä tutkimuksessa.

Etsimme osallistujia seuraaviin asukasryhmiin:‍‍

Yhden hengen asuntokunnat

Kahden hengen asuntokunnat

Lapsiperheet

Mikäli kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan tästä. 

Lisätietoa tutkimukseen liittyen saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asukastyopajat@tuni.fi