Takaisin artikkeleihin

PERUTTU: Toivoa puusta & New Standards: yleisöopastus 5.2. klo 14

Logoteksti rgb 3x2 scaled

Toivoa puusta & New Standards: yleisöopastus
5.2. klo 14
Arkkitehtuurimuseo
Kasarmikatu 24, Helsinki

Tapahtuma on valitettavasti peruttu vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi.

Tutustu Arkkitehtuurimuseon ajankohtaisiin näyttelyihin asiantuntevan oppaan seurassa. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi saapunutta osallistujaa. Osallistuminen pääsylipulla (10/5/0 €) tai museokortilla.

Arkkitehtuurimuseon päänäyttely Toivoa puusta (10.9.2021–10.4.2022) käsittelee puuarkkitehtuuria siihen liittyvän toivon näkökulmasta. Moniäänisen ja -taiteisen näyttelyn aikajänne ulottuu puurakentamisen varhaisista saavutuksista tekoälyn tuottamaan tulevaisuuden arkkitehtuuriin. Näyttelyn kuraattori, kulttuuritoimittaja Minna Joenniemi on tuonut yhteen kiinnostavan tekijäjoukon, jonka antia näyttelyssä voi ihastella muun muassa rakkauskirjeiden, videoteosten ja musiikin muodossa.

Suomen paviljongissa Venetsian arkkitehtuuribiennaalissa ensiesityksensä saanut New Standards -näyttely kertoo ainutlaatuisen tarinan suomalaisten puuelementtitalojen maailmanvalloituksesta toisen maailmansodan jälkeen. Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon Venetsian 17. arkkitehtuuribiennaaliin tilaaman ja tuottaman näyttelyn ovat ideoineet ja kuratoineet Laura Berger, Philip Tidwell ja Kristo Vesikansa. Näyttely on esillä Arkkitehtuurimuseossa 21.1.–10.4.2022.

  • järjestäjä: Arkkitehtuurimuseo
  • tapahtumatyyppi: opastettu kierros
  • maksullisuus: museon sisäänpääsymaksu

#arkmuoto #kestokulttuuri